Projektledare Elkraft - Stora projekt nord

Projektledare Elkraft - Stora projekt nord

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Teknisk specialist med driv att utveckla affären!
Var du jobbar ifrån spelar mindre roll, du leder självständigt dina projekt med digitala verktyg och triggas av mandatet att agera för att vara kundens bästa val.
Vi söker dig som är projektledare inom elkraft och erbjuder en tjänst med projektuppdrag inom en ny avdelning för Kraft/Industri. Vi tror att du motiveras av att vara med och forma vårt erbjudande till kund. Som projektledare inom kraftteknik ansvarar du för hela processen och dina arbetsuppgifter innebär även att prospektera och kontakta potentiella kunder.

I tjänsten arbetar du i olika typer av projektform och har ett nära samarbete med avdelnings chef och specialister i bolaget och koncernen för att kunna leverera stora och eller komplexa projekt.
Avdelningen ingår i region Stora Projekt Nord som idag har huvudsäte i Sandviken. Projektuppdragen är rikstäckande vilket kommer att innebära projektuppdrag över stora delar av landet. Idag är vi 14 personer i teamet. Din anställning kommer att göra det möjligt för dig att utgå från hela mellan Sverige (Gästrikland, Hälsingland, Dalarna, Uppland - andra orter kan diskuteras för rätt kandidat).

Kompetens och erfarenhet:
Som person är du van vid att hålla i projekt med en hög teknisk nivå. Du arbetar effektivt och med ett affärsmässigt perspektiv. Du är van att ha många kontaktytor där du också ger service och support utifrån din kompetens inom elkraft. Vidare är det viktigt att du trivs med att arbeta mot deadlines, är drivande, kreativ, har god prioriteringsförmåga och är kvalitetsmedveten. Vi tror att du har med dig en del konstruktionsvana, men ser det inte som ett krav. Ditt arbete kommer att vara fritt där du själv formar ditt upplägg för att leverera överenskomna del- och slutmål.

För den här rollen ser vi att du som söker har:
  • Erfarenhet från projektledarroll inom elkraft
  • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska
  • Körkort B
  • Meriterande är eftergymnasial utbildning inom elkonstruktion eller likvärdigt
  • Meriterande är erfarenhet inom idrifttagning/utcheckning elkraft
Ansökan:Hos oss på Midroc Electro får du förutom engagerade kollegor även förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi är måna om en god arbetsmiljö och erbjuder ett fritt arbete med eget ansvar i varierande uppdrag. Personlig utveckling, fortbildning och karriärmöjligheter inom bolaget och koncernen. Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring samt förmånliga drivmedelsavtal och tillgång till semesterstugor är en del av våra personalförmåner. På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!

Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaktperson: Pär Lindström avdelningschef, 010 47 07 084

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.
Mer info
Område Sandviken
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Eletro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll.

Vi är stolta att som en del i en stor koncern kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Hos oss finns cirka 2 150 medarbetare i hela landet.