Krafttekniker/Kraftmontör

Krafttekniker/Kraftmontör

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Midroc Electro söker driven krafttekniker och kraftmontör till Sandviken för att möta kommande utmaningar. Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete! Vi är stolta över variationen och tryggheten som ett stort företag kan erbjuda men med teamkänslan av att arbeta i ett litet företag.

Midroc Sveriges bästa arbetsgivare 2019 - Vi hoppas att just du vill bli en del av våra team!

Krafttekniker: Vi söker dig med några års erfarenhet som krafttekniker. Du som söker har 3 årig el eller teleteknisk utbildning eller liknande med erfarenhet av yrket. Vidare har du gärna spetskompetens inom reläskydd , brytarservice , transformatorservice.

Kraftmontör: Vi söker dig med några års erfarenhet som kraftmontör. Du som söker har 3 årig el tele teknisk utbildning eller liknande med erfarenhet av HSP och LSP avslut/skarver.

Vi söker dig som älskar att jobba i lag där ni tillsammans strävar mot målet att leverera en förstklassig arbete till vår kund. I tjänsten som krafttekniker och kraftmontör ser vi att du som söker är en driven och målinriktad person som bidrar till resultat och en god stämning på arbetsplatsen.

Du som söker har B-körkort.

Din anställning hos Midroc Electro
Förutom att du får engagerade kollegor kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
  • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
  • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
  • På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!
Urval sker löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.
Mer info
Område Sandviken
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (12 dagar kvar)