Industriarbetare sökes för sommarbemanning i Sandviken

Industriarbetare sökes för sommarbemanning i Sandviken

Inför sommaren söker vi nu industriarbetare till vår kund i Sandviken!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom industrin och vill få en viktig roll som konsult i vår bemanningsverksamhet då du blir vår ambassadör ute hos kund. Tycker du om att arbeta självständigt, är flexibel och noggrann så kommer du att trivas hos oss.

Formell kompetens

B-körkort

För att vara aktuell i processen behöver du ha truck eller traverskort.

SSG och heta arbeten är meriterande.

Alla kort/licenser ska vara giltiga och uppdaterade inom en femårsperiod.

Din bakgrund

Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning med en huvudsaklig inriktning eller motsvarande dokumenterad yrkeserfarenhet inom industrin. Du har ett stort intresse för teknik- och industriarbete.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är flexibel och har god fysik då arbetet kan vara tungt och monotont. Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, samt vara noggrann och ansvarsfull. Dessutom ska du ha god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad med hög kvalitetsmedvetenhet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/visstid/Sandviken

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Lernia arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan via www.lernia.se redan idag! Inga ansökningar mottages via e-mail.

Vid frågor kontakta: petra.jonsson@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Sandviken
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 apr (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.