Uppdragsledande el- projektör/konstruktör

Uppdragsledande el- projektör/konstruktör

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Granitor Electro befinner sig i ett expansivt skede och behöver förstärka organisationen ytterligare. Vi söker nu en uppdragsledande el- och teleprojektör/konstruktör.
Inom avdelningen el- & teleprojektering arbetar vi primärt med installationsverksamhet där våra slutkunder finns inom industri-, fastighets- och byggsektorn. Våra projekt sträcker sig från det lilla jobbet på en fastighet, till det stora jobbet med kompletta installationer i byggnader för exempelvis äldreboenden, lägenheter och industribyggnader.

I arbetet som uppdragsledande el- och teleprojektör/konstruktör kommer du arbeta både självständigt och leda grupper i projekt. Vilket innebär att du i den här rollen som projektör/konstruktör kommer få möjligheten att utveckla din ledarskapsförmåga.

Vi söker dej som vill ta nästa steg i din yrkeskarriär. Vi tror att du har några års erfarenhet av konstruktionsarbete och har goda kunskaper i AutoCAD. Har du dessutom erfarenhet av applikationen MagiCAD är det en fördel.

Som person trivs du med att arbeta i en föränderlig miljö med stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Du är strukturerad, metodisk och noggrann i ditt arbete. Förmågan att leda andra och arbeta resultatorienterat med ett stort engagemang är ytterligare egenskaper som värdesätts.

Övrigt: Resor kommer att förekomma. B-körkort är ett krav.

Placeringsort: Sandviken (alternativt Gävle)

Varmt välkommen med din ansökan redan nu! Urval och intervjuer sker dock löpande.
Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.
Mer info
Område Sandviken
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Granitor Electro
Hemsida https://www.granitor.se/
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll. Vi är stolta att som en del Granitor företagsgrupp kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.