Junior Automationsingenjör till Sandvik Coromant

Junior Automationsingenjör till Sandvik Coromant

Har du relevant teknisk utbildning och intresse för industriella maskiner och mjukvara? Vill du jobba med automation, elkonstruktion samt system hands on med maskiner? Vi har tjänsten för dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som junior automationsingenjör kommer du till en början tilldelas en handledare vars uppdrag du kommer sitta med i för att lära sig hur utvecklingen går till. På sikt kommer du få egna uppdrag som kommer antingen vara för reparations projekt, nya generationer eller nya prototyper. Dina ansvarsområden kommer vara support och förbättring av maskin, elkonstruktion, PLC-programmering samt mycket interna kontakter. Du kommer äga dina egna projekt med stöd av gruppen som idag består av 9 kollegor med ambition att bli 12.

Arbetet sker bland annat i systemen Siemens, Mitsubishi, Adept, Vision, Halcon, C# och Delphi.

Din profil

Skallkrav:
  • YH, Högskole- eller Civilingenjörsutbildning mot relevant tekniskt område, ex. maskinteknik, automation
  • Kunskap av något PLC-system
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskap av C# eller Delphi
  • B-körtkort
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen tror vi att du är nyfiken och analytisk. Du har ett intresse för branschen och räds inte att fråga om hjälp om du behöver det. Vi tror även att du är en kommunikativ person som gillar att samarbeta.

Villkor

Start: Omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: Mån-fre 08-17 med flex
Ort: Sandviken

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Sandviken
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har funnits sedan 1943 och är idag verkställande runt om i hela världen. Bolaget fokuserar på att ta fram material internt inom hårdmetallsverktyg fokuserande på processutveckling av ugnar. I gruppen du kommer arbeta i är de idag 9 stycken men 25 stycken på avdelningen. Totalt på Sandvik i Sandviken är de 4500 anställda. Vi söker dig som är i början av din karriär och vill nu vara med och utvecklas tillsammans med dina kollegor för att ständigt ligga i industrins framkant. Mer information om kunden kommer att ges ut vid en personlig intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.