Folketshus i Sandviken söker en ekonomiassistent

Folketshus i Sandviken söker en ekonomiassistent

Om företaget

Folketshus i Sandviken är en del av Kulturcentrum mitt i centrala Sandviken med en av de större konferensanläggningarna i området med möjlighet att ta emot grupper på upp till 450 personer för både konferens och middag. Vi erbjuder prisvärd konferens utan att tumma på teknik, service eller mat. Fatta besluten, fira högtidsdagarna och upplev kulturen när det är som bäst. Allt finns under ett tak, välkommen till mötesplatsen mitt i centrum.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en ekonomiassistent till Folketshus i Sandviken, där du arbetar i en bred roll med varierade arbetsuppgifter. Framförallt arbetar du med löpande bokföring, avstämningar, leverantörs- och kundreskontra samt är behjälplig vid bokslut och revision. Utöver detta är du ansvarig för Folketshus samtliga dagskassor, vilket innebär dagliga avstämningar och redovisningar. Du kommer även att arbeta med administration och hantering av löner. Då dina arbetsuppgifter varierar är ingen arbetsdag den andra lik!

Din profil

Vi ser att du som söker denna tjänst har relevant utbildning inom ekonomi samt några års arbetslivserfarenhet som ekonom. Har du dessutom erfarenhet av löneadministration ser vi det som meriterande. Om du har arbetat i affärssystemet Hogia är detta ett plus, då Folketshus använder detta system. Som person är du flexibel, utåtriktad och noggrann. Du tar ansvar för ditt arbete och har inga problem att själv prioritera dina uppgifter. Det är viktigt att du prioriterar laget före jaget och är prestigelös i ditt förhållningssätt. Hos Folketshus kombineras humor med professionalitet i en familjär atmosfär som präglas av kamratskap, glädje och målmedvetenhet.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Folketshus i Sandviken. Uppdraget är en heltidsanställning med start i februari.

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2020-01-26. För vidare frågor kontakta gärna Annika Mörck på 073-351 27 69 eller annika.morck@clwork.se. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Annika Mörck
Telefon 073-351 27 69
Område Sandviken
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se