Rekrytering av Industriingenjör till Enerco

Rekrytering av Industriingenjör till Enerco

Vill du vara med och utveckla samt förbättra den senaste teknikens system hos ett framgångsrikt företag som expanderar och växer för fullt? Enerco växer och söker nu en Industriingenjör med kunskap inom ett eller flera av områdena automation, elkonstruktion och/eller mekanikkonstruktion.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Enercos räkning en ingenjör med bred kunskap. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Enerco.

Enerco har vuxit med över 100 medarbetare per år sedan starten 2015 och närmar sig nu ca 400 medarbetare. Ny teknik är en del av utvecklingen och Enerco strävar efter att vara det självklara valet. Enerco är en industripartner hos flera av Sveriges mest framstående industrier inom bland annat fordon, läkemedel, stål- och process-industrin. Deras verksamheter finns i Sandviken, Hofors och Borlänge men genomför projekt både i Sverige och internationellt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Enercos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som ingenjör hos Enerco har du ett flexibelt arbete där du är involverad i projekt från start till mål. Du kommer att ha en viktig roll i en uppstart av en helt ny grupp. Denna nya grupp kommer att utgå från Sandviken och fokusera på automation. Enerco har egen produktion vilket innebär att du kommer vara en viktig del av produktionen i kombination med att det förekommer konsultjobb ute på plats hos kund.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter och typer av jobb:
  • Projektering och införsäljning av projekt
  • Automation (PLC-programmering, arbete i DCS, HMI, SCADA-system)
  • Elkonstruktion (nykonstruktioner, ombyggnader, revideringsarbeten)
  • Mekanikkonstruktion (uppritning av befintlig utrustning, ny- och omkonstruktion, konceptframtagning och designarbeten).
Du kommer att ha mycket kontakt med andra ingenjörer inom Enerco för att dela erfarenheter och idéer för att tillsammans vara med och utveckla företaget framåt.

Vi söker dig som

Har förvärvat kunskap inom automation, mekanik- och/eller elkonstruktion genom tidigare arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du kommer från branschen och har du redan ett stort kontaktnät är det positivt. Det är meriterande om du har arbetat med PLC-, DCS- HMI- eller SCADA-System. Du bör kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift då det är en förutsättning i arbetet samt B-körkort vilket arbetsuppgifterna kräver

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas hos Enerco. Därför ser vi att du är en noggrann, problemlösande, servicemedveten och relationsorienterad person då du kommer hantera projekt och ha kontakt med kunder i ditt dagliga arbete. Vidare tror vi att du har en god samarbetsförmåga då Enerco värnar om trivseln och har ett stödjande förhållningssätt gentemot varandra.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Sandviken
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Pontus Carlsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Enerco Group AB är en aktör inom industriservice som bildades i januari 2015 som har lång samlad erfarenhet och med en kompetens på högsta nivå.
Företaget har expanderat kraftigt och består idag av ca 400 anställda som verkar inom teknik och underhållstjänster.
För mer information, gå in på Enercos hemsida: www.enerco.se
Mer info
Område Sandviken
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.