Gruppchef Fastighetsunderhåll

Gruppchef Fastighetsunderhåll

Gillar du att leverera service med hög kvalitet, kundkontakt och att utveckla människor? Då är detta rätt arbete för dig. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Om rollen
Som gruppchef för Fastighetsunderhåll ansvarar du, tillsammans med dina 3 gruppledare och ca 20 medarbetare, för att dagligen leverera teknik- och fastighetstjänster till våra kunder.
  • LEAN inspirerad daglig ledningsstruktur av medarbetare och serviceleverans
  • Säkerställa att gruppens arbete är välorganiserat, effektivt, och sker enligt fastställda rutiner
  • Driva ett ständigt förbättringsarbete för att öka kvalitet och resultat
  • Utveckla och upprätthålla en god och affärsmässig kommunikation med kund
  • Resultatansvar samt ansvar för det löpande ekonomiarbetet
  • Vara ett teknisk bollplank/ansvarig gällande hela sitens fastighetsfrågor
Du kommer ingå ett team av fem chefer som jobbar huvudsakligen mot kunden Sandvik, där vi är ca 120 personer inom leveranserna fastighetsunderhåll/arbetsplatsservice/lokalvård/bevakning/utemiljö, rollen är direkt rapporterande till Sitechef.

Placeringsort Sandviken.

Vårt mål är att leverera effektiva fastighetstjänster med service i världsklass till våra kunder och du kommer att ha en nyckelroll i den serviceleveransen.

Du som söker
För att lyckas i rollen tror vi att du är en driven person med starkt kundfokus och en förmåga att se möjligheter istället för problem. Din styrka ligger i att skapa och bibehålla goda relationer med kunder och kollegor. Du trivs med att arbeta och leda i en händelserik miljö och har ett strukturerat arbetssätt samt en utvecklad prioriteringsförmåga.

Ett krav är att du har erfarenhet av fastighetsunderhåll och har jobbat med personal i ledande ställning.

Du har lägst gymnasiekompetens och B körkort och är van att jobba i Microsoft miljöer, samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande för tjänsten är kunskaper om siten Sandvik och Coors interna system samt en teknisk högskoleutbildning. Tidigare erfarenhet från att arbeta med LEAN verktyg är stort plus.

Vi erbjuder
Coor arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Vi kommer att se till att du får utbildning inom de system vi arbetar med samt utvecklas som ledare.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan
Intervjuer genomförs löpande och vi ser fram emot din ansökan så fort som möjligt.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Sitechef Mathias Marcusson tele 070-5521759
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Sandviken
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.