Sommarpersonal Coop Storvik

Sommarpersonal Coop Storvik

Vi på Coop Storvik söker nu extra- och sommarpersonal!

Vi söker dig som vill arbeta hos oss på Coop Storvik under sommaren och/eller vill jobba extra på dag- och kvällstid samt helger. Som person brinner du för försäljning och kundbemötande, är ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar.

Som butikssäljare hos oss är det viktigt att du gillar att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga situationer. Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet.

Din roll som butikssäljare är en viktig del i butikens drift och därför söker vi dig som känner dig manad att se till att kunderna får branschens bästa kundbemötande och att butiken håller högsta kvalité ända fram till stängning. Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga.

Dina arbetsuppgifter kommer variera och innehålla olika typer av arbetsuppgifter som förekommer i butik, såsom varuplock, kassaarbete och frontning.

Erfarenhet av dagligvaruhandeln sedan tidigare ser vi detta som extra meriterande.

Annonsen gäller behovsanställningar med tillträde enligt ök. Urval sker löpande under ansökningsperioden.

Vill du veta mer om tjänsterna kontakta Therese Dahlin tfn: 010-747 49 41.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 24 mars 2019. Ansök via coopmitt.se
Mer info
Kontaktperson Therese Dahlin
Telefon 010-747 49 41
Område Sandviken
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 24 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.