Extrapersonal Coop Enen Sandviken

Extrapersonal Coop Enen Sandviken

Vi på Coop Enen söker nu extrapersonal!

Vi söker dig som brinner för försäljning och kundbemötande. Som person är du ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar.

Som butikssäljare hos oss är det viktigt att du gillar att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga situationer. Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet.

Din roll som butikssäljare är en viktig del i butikens drift och därför söker vi dig som känner dig manad att se till att kunderna får branschens bästa kundbemötande och att butiken håller högsta kvalité ända fram till stängning. Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga.

Dina arbetsuppgifter kommer variera och innehålla olika typer av arbetsuppgifter som förekommer i butik, såsom varuplock, kassaarbete och frontning.

Annonsen gäller behovsanställningar med tillträde enligt ök. Varierande arbetstider. Tidigare erfarenhet av butiksarbete är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsterna kontakta butikschef Kenneth Larsson tfn: 010-747 50 41

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 31 mars 2019. Ansök via Coop.se
Mer info
Kontaktperson Kenneth Larsson
Telefon 010-747 50 41
Område Sandviken
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.