Butikssäljare med Frysansvar Coop Kungsgården

Butikssäljare med Frysansvar Coop Kungsgården

Vi söker dig som har ett stort intresse för mat och en servicekänsla utöver det vanliga samt älskar att sälja och göra det lilla extra för kunden. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i stressiga situationer. Vi värdesätter att du är flexibel, driven och är en lagspelare av rang. Vidare är du en positiv person som bridrar till ett glatt och härligt arbetsklimat.

I din roll som frysvarig ska du kunna erbjuda våra kunder en fräsch och välfylld avdelning alla dagar i veckan. Vi vill att du som söker har erfarenhet av att driva en framgångsrik butiksavdelning. Du kommer även få stötta upp butikens övriga arbete.

Du ansvarar för uppföljning av försäljning mot budget och arbetar aktivt med att minska fysisk förstörelse och svinn. Du kommer arbeta mot ekonomiska mål och vi värdesätter att du är en person som ser möjligheter istället för hinder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 23tim/veckan med tillträde enligt ök. Arbetstider på kvällar och helger förekommer.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med Butikschef Tony Eriksson tfn: 010-747 51 01

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 27 januari 2019. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök via Coopmitt.se
Mer info
Kontaktperson Tony Eriksson
Telefon 010-747 51 01
Område Sandviken
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.