Butikssäljare Kolonial Coop Kungsgården

Butikssäljare Kolonial Coop Kungsgården

Vi söker dig som har inspirationen och engagemanget att utveckla vår kolonialavdelning. Du har ett stort intresse för mat, en servicekänsla utöver det vanliga, älskar att sälja och alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Som person gillar du att ha många bollar i luften, arbeta i ett högt tempo och är duktig på att hantera stressiga situationer. Vi värdesätter att du är flexibel och serviceinriktad och har ett stort engagemang i ditt arbete. Vidare är du driven och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

I din roll kommer du ha ett delansvar för butikens kolonialavdelning där du kommer arbeta med b.la beställningar, varuplock, gavelplanering, aktivt arbete med avdelningens ekonomi samt arbete på butikens alla avdelningar och dess förekommande arbetsuppgifter. Du ansvarar för uppföljning av försäljning mot budget och arbetar aktivt med avdelningens ekonomi. Du kommer även få stötta upp butikens övriga avdelningar vid behov. Tidigare erfarenhet av dagligvaruhandeln är mycket meriterande.

Vi vill att du har lätt för att kommunicera och har ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina medarbetare. Tillsammans skapar ni merförsäljning och inspirerar kunden till köpglädje.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 25 tim/vecka med tillträde enligt ök. Arbetstider på kvällar och helger förekommer.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta butikschef Tony Eriksson tfn: 010-747 51 01

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 24 mars 2019. Rekryteringen sker löpande. Ansök via coop.se
Mer info
Kontaktperson Tony Eriksson
Telefon 010-747 51 01
Område Sandviken
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 24 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.