Operatörer till nya uppdrag

Operatörer till nya uppdrag

Dina arbetsuppgifter

För kommande uppdrag i Sandviken med omnejd söker vi operatörer. Exempel på arbetsuppgifter som operatör är att styra och övervaka driften, processen och produktkvaliteten. Vara med och skapa produkter. Problemlösning och optimering av driftsparametrar är en naturlig del av arbetet. Vad dina arbetsuppgifter blir är beroende på vilket uppdrag du matchas mot. Både skiftgång och dagtid förekommer därför är det bra att du gillar varierande arbetstider.

Har du truckkort och vana av truckkörning är det plus i kanten. Du har många härliga kollegor men när du utför dina arbetsuppgifter så gör du det ofta självständigt. Uppdraget är med start enligt överenskommelse och uppdragens längd kan variera.

Din profil

Om du är praktiskt lagt och intresserad av teknik kommer du trivas bra hos oss. Det är bra om du har tidigare erfarenhet av industri eller produktion eftersom du då snabbt kan komma in i rollen som operatör. Gillar du att ta initiativ kommer du aldrig bli rastlös hos oss då det ständigt finns nya saker att utveckla.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Madeleine Scherling på 0733-512736.
Mer info
Kontaktperson Madeleine Scherling
Telefon 0733-512736
Område Sandviken
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 apr (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se