Mätvärdesadministratör

Mätvärdesadministratör

Om företaget

Har du erfarenhet av administration och service? Har du en god analytisk förmåga och ett intresse för teknik? Då kan detta vara något för dig! Vi söker för kunds räkning en administratör som ska hantera mätvärden inom el, vatten och värme med start i mars 2019.

Dina arbetsuppgifter

Som mätvärdesadministratör så kommer du arbeta med kvalitetssäkring av mätvärden, bevaka eventuella strukturändringar och meddelandehantering. Registrering och hantering av leverantörsbyten. Datorn är ditt främsta arbetsredskap och där hanterar du många olika system. Du har även kontakt med kunder, leverantörer och övriga aktörer inom branschen.

Med en familjär och sympatisk stämning på kontoret kommer du vara ett välkommet tillskott i gruppen.

Din profil

Som person är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du arbetar självständigt, effektivt, lösningsorienterat och gillar att få saker gjort. Vidare är du utåtriktad och kommunikativ som person och är inte rädd att ta kontakt med personer på eller utanför företaget. Du har även en god analytisk förmåga och motiveras av att ständigt förbättra och effektivisera ditt arbete.

Har du tidigare erfarenhet av kundservice och energibranschen ses detta som positivt.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. En roll som ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Vid frågor angående tjänsten, kontakta Josefin Lyrberg på 073-351 27 18 eller mail josefin.lyrberg@clwork.se. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra av dig! Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Josefin Lyrberg
Telefon 073-3512718
Område Sandviken
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se