CNC-Operatör till CNC Lego i Sandviken

CNC-Operatör till CNC Lego i Sandviken

Har du erfarenhet inom CNC-svarvning och/eller SMT-svarvning och känner att du vill komma till en gemytlig och trevlig arbetsplats med stark teamkänsla? Vill du fortsätta utvecklas i din roll i form av att få möjligheten att åka på kurser och utbildningar inom branschen?

Då är det dig vi söker i rollen som CNC-Operatör till CNC Lego i Sandviken. Ta chansen och sök nu direkt då vi arbetar med löpande urval.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för CNC Legos räkning en CNC-Operatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos CNC Lego under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

CNC Lego ligger på Högbovägen 67 i Sandviken och är ett väletablerat företag som startades upp 1960. Dem arbetar med legotillverkning inom det verkstadsmekaniska området. I dagsläget är dem tolv anställda och du kommer arbeta i ett tight arbetsteam som arbetar mot samma mål. CNC Lego är väldigt mån om sin personal och har därför gemensamma stunder i månaden där man bland annat äter frukost tillsammans och visar varandra uppskattning och bollar idéer och erfarenheter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och CNC Legos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Pontus.carlsson@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med ditt arbetslag tillverka detaljer i CNC-maskinerna. Du kommer att få möjligheten att arbeta självständigt och också samarbeta med dina kollegor. Du kommer även ha möjligheten att få utbildningar och kurser i arbetet för att utveckla dig ännu mer.

Dina främsta arbetsuppgifter:
  • Ritningslösning
  • Programmera utifrån ritning
  • Ställa in maskinen utifrån ritning
  • Köra detaljerna i maskinen
  • Efterkontrollera att allt stämmer överens med ritningen
Vi söker dig som

Har erfarenhet inom CNC-Svarvning sedan tidigare och har du även arbetat med äldre manuella SMT-svarvar sedan tidigare är det ett stort plus. Har du även erfarenhet inom GibbsCam sedan tidigare är det meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos CNC Lego. Därför ser vi att du förmågan att både arbeta självständigt och i grupp då både dessa delar förekommer i tjänsten. Vidare är du en flexibel och lärande person som är öppen för förändring och ser det positiva i att lära sig nya saker.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sandviken
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Pontus Carlsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

CNCLEGO Sandviken AB's affärside är att med stort kunnande och hög flexibilitet utföra legotillverkning, inom det verkstadsmekaniska området. Vi har kunskap inom rationell tillverkning av små och stora serier Behoven styr och de uppstår hos dig som kund. Vår uppgift är att producera/tillverka kostnadseffektivt och detta utvecklar Din verksamhet och bidrar till Din lönsamhet.

Vi har tillverkningskapacitet för såväl små detaljer som större och komplexa uppdrag. Ni står för ritningsunderlaget normalt men vi kan ta fram ritningar om så önskas. Vi har möjlighet att ta emot digitala ritningar för beredning i GibbsCam.

CNCLEGO startades 1960 av Henry Åberg. Sedan starten har företaget utvecklats till ett modernt verkstadsföretag som idag utgörs av ett team med medarbetare som har en gedigen bakgrund inom branschen.

Många av företagets kunder återfinns i Gävleborg, och flertalet av kunderna har utvecklat en långsiktig och nära affärsrelation med CNCLEGO
Mer info
Område Sandviken
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.