Säkerhetstekniker till CERTEGO i Sandviken

Säkerhetstekniker till CERTEGO i Sandviken

Hos oss får du ett fritt, roligt och utvecklande jobb!

Bli Säkerhetstekniker hos CERTEGO I SANDVIKEN
Hos oss jobbar vi med att installera, driftsätta och utföra service av inbrottslarm, passagesystem, kameraanläggningar, utrymningslarm, brandlarm samt mekanik och låssystem.

Du kommer jobba tillsammans med övriga i teamet för att leverera kvalitet och se till att kunderna blir nöjda med vår service.
Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet inom området. Flera av våra leveranser innehåller elektroniska komponenter och produkter vilket är meriterande om du har erfarenhet av svagströmsprodukter. Som person är du självgående och har en naturlig servicekänsla samt vilja att ta ansvar för ett gott genomfört arbete och en nöjd kund.
Vad gäller mer för Säkerhetstekniker:

Den här tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Sandviken. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF Metall.

Då vi jobbar med säkerhetslösningar gör vi alltid ett utdrag ur polisens belastningsregister, vilket är obligatoriskt för alla tjänster hos

CERTEGO. Svenskt medborgarskap och B-körkort är ett absolut krav.Så söker du jobbet:

Skicka en beskrivning av dig själv, dina erfarenheter/tidigare anställningar och dina kontaktuppgifter med e-post och ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet "Säkerhetstekniker Sandviken".

Skicka ansökan till: ansokan@certego.se.

Din ansökan behandlas naturligtvis konfidentiellt.

Vänta inte då tjänsten tillsätts omgående - sök idag, välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sandviken
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://certego.se
Sista ansökningsdag 29 juni 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över
1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA
ABLOY-koncernen.