Säljare Volkswagen till Bilmetro Sandviken

Säljare Volkswagen till Bilmetro Sandviken

Bilmetro i Sandviken har hand om försäljning och service av Volkswagen personbilar och transportbilar samt Skoda. Vi erbjuder ett roligt, varierande och spännande arbete i en växande organisation. Då en av våra säljare, Peter går i pension efter många år hos oss söker vi en ny säljare för Volkswagen.

Vi har en självklar målsättning för vårt arbete, något som gäller både kunder och medarbetare, vi ska alltid vara - Din bästa bilaffär.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som säljare hos oss innebär ett självständigt arbete med varierande arbetsuppgifter och eget försäljningsmål. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från den första kundkontakten till leverans av bil. Du sköter inbyten och värderingar, offerter, finansiering och uppföljning. Du planerar och genomför säljaktiviteter samt ansvarar för kunder i försäljningshallen. I din roll skapar du relationer och arbetar långsiktigt genom att vara kundens kontakt genom hela processen.

Kvalifikationer
  • Du har dokumenterat goda resultat i dina tidigare säljroller och är nu redo att ta nästa steg i din karriär
  • Slutförd gymnasial utbildning - gärna inom ekonomi eller marknadsföring
  • Är en van IT-användare och kan självständigt söka rätt på information
  • Du har goda språkkunskaper i svenska, övriga språk ser vi som meriterande
Vi söker dig

För att lyckas i rollen söker vi dig som tycker om att möta människor och din kommunikativa förmåga gör att du har lätt att bygga och vårda kundrelationer. Du har kunden i fokus och strävar alltid att hålla hög kvalitet.

Som säljare är du resultatinriktad och driven eftersom du arbetar mot personliga försäljningsmål som är provisionsbaserade. Du är självgående och ditt lösningsfokuserade arbetssätt gör att du är duktig på att se och skapa attraktiva helhetslösningar för kunderna.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka. Du utbildas löpande inom Volkswagen och får en möjlighet att vara en del i en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda samt KIA. Bilmetro omsätter runt 3,6 miljarder SEK per år och har ca 600 medarbetare.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden. Bilmetro förbehåller sig rätten att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens utgång.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Bilmetro AB
Telefon 026-65 71 00
Email Mejla Bilmetro AB
Område Sandviken
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Företaget är återförsäljare för Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, Honda, KIA och Scania Lastbilar. Bilmetro omsätter ca 3,6 miljarder SEK per år och har ca 600 medarbetare.