Bilrekonditionerare till Toyota i Sandviken

Bilrekonditionerare till Toyota i Sandviken

Vi på Bilhörnan söker en ny medarbetare till vår fullserviceanläggning i Sandviken. Här får du jobba i moderna lokaler med världens största enskillda bilmärke, Toyota.

Vi söker dig som är driven, serviceinriktad, noggrann o självgående. Du får jobba med allt som ingår i rekondyrket, till exempel tvätta, polera, vaxa våra nya och begagnade bilar. Du förstår att det är viktigt med kvalité i ditt jobb men att samtidigt arbeta effektivt. Ett perfekt arbete för dig som trivs med högt tempo och som tycker om att arbeta fysiskt. På Bilhörnan strävar vi efter att vara "Best Retailer" in town.

Erfarenhet från liknande arbeten är meriterande. Ditt körkort har minst B-behörighet. Tillsättning efter överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Mikael Gånors
Telefon 026-249056
Email Mejla Mikael Gånors
Område Sandviken
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilhornan.se
Sista ansökningsdag 25 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilhörnan i Sandviken AB
Sedan starten 1988 har vi sålt bilar i Sandviken i närmare 30 år. Vi är ett familjeföretag och sedan 2001 också stolta återförsäljare för Toyotas person och transportbilar. Vi har egen Toyota verkstad med hybrid och bränslecell hälsokontroll. Vi servar, utför hjulinställningar och byter vindrutor på alla bilmärken. Vi har också en egen däckverkstad och plåtverkstad. Vi säljer både nya bilar och begagnade bilar. Vi var en av de första Toyota-återförsäljarna i Sverige att uppnå bronsnivå för "Toyota Standards of Excellence for Customer Service".

Miljö
Vi arbetar systematiskt med att minska vår klimatpåverkan och vi är certifierade enligt Toyotas åtta miljösteg. Sedan år 2000 har vi arbetat målmedvetet med Toyotas hybridbilar för att sänka det genomsnittliga utsläppet för varje såld bil. Idag släpper vår sålda genomsnittsbil ut ca 110 g CO2/km. All el vi förbrukar i anläggningen är märkt med både Naturskyddsföreningens "Bra miljöval" och Älvräddarnas Riksförbunds stämpel för anpassad vattenkraft för att främja biologisk mångfald. Våra kunder och personal serveras alltid ekologiskt och rättvisemärkt kaffe. I mars 2017 blev vi exklusiva återförsäljare/servicepunkt för Toyotas bränslecellsteknik. (En av fyra i Sverige) Vi är också en del av Sandviken Pure Power.

Sociala Medier
Du kan följa vår dagliga verksamhet på både Facebook och Instagram.