Bilbolaget söker verkstadscoach till Sandviken

Bilbolaget söker verkstadscoach till Sandviken

Som verkstadscoach leder och coachar du en grupp servicetekniker. Ditt uppdrag är att arbetsleda, stötta och utveckla serviceteknikerna samt se till att det dagliga arbetet i verkstaden fungerar utan problem och efter uppsatta mål. För att återkoppla, ge information och planera dagens verksamhet effektivt håller du dagliga möten med din personal. I arbetet ingår också en stor del administration.

Kompetenskrav
Vi vill att du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande lägst gymnasienivå samt B-körkort. För att du ska lyckas i tjänsten krävs goda tekniska kunskaper inom fordonsservice samt kunskap i garanti-, administrations- och arbetsflöde. Vana att arbeta i systemen TACDIS, Bookmaker och Cabas är en fördel. Utöver detta ser vi gärna att du har goda referenser från att framgångsrikt hantera kunder och medarbetare. Har du tidigare haft en arbetsledande roll är detta meriterande. God datorvana är en förutsättning och erfarenhet av kassahantering är ett plus.

Personliga egenskaper
Som person är det viktigt att vara bra på att leda människor och samtidigt bekväm med tekniken i bilarna. Du tycker om att leda och stötta andra människor och se dem växa. Kundens behov är en självklar utgångspunkt i ditt arbete och du är kvalitetsmedveten samt har god planerings- och prioriteringsförmåga. Vidare tror vi att du tycker om utmaningar, har ett gott omdöme, är strukturerad samt har god administrationsförmåga.

Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Kontaktinformation

Lars Palm

Verkstadschef
026-27 78 31
lars.palm@bilbolaget.nu

Om arbetsgivaren

Bilbolaget är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vi säljer nya och begagnade bilar, bildelar och tillbehör. I våra service- och skadecenter utför vi originalservice och reparation, och vi hjälper dig självklart med finansiering, försäkring och abonnemangslösningar. Vi jobbar med bilvarumärkena Volvo, Renault och Dacia.
Det är också dessa bilmärken som våra verkstäder är auktoriserade för.

Bilbolaget har sålt Volvo i över 80 år. Idag består Bilbolaget av både lastvagnsverksamhet och personbilsverksamhet. Vi finns representerade på 10 orter från Timrå i norr till Norrtälje i söder.

Genom att vara bäst på att ta hand om våra kunder gör vi skillnad som betyder något. Det är mer än viktigt. Det är grunden för Bilbolaget. Vårt kundlöfte är "med personlig omtanke" något vi ska visa både våra kunder, gäster och varandra. Som du förstår har vi en hög ambition om att ligga i framkant.