Verksamhetsutvecklare till VGS

Verksamhetsutvecklare till VGS

- engagerad och processorienterad utvecklare med helhetssyn

Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning (VGS) bildades 2016 som en gemensam förvaltning för de tre kommunerna Hofors, Ockelbo och Sandviken. Organisationen säkerställer effektiva och rättssäkra processer med ökad medborgarnytta inom flera myndighetsområden.
Allt i syfte att skapa goda förutsättningar för en hållbar samhällsutveckling.

Ditt uppdrag:

Vill du med glädje bidra med din kompetens och samarbetsförmåga, och fortsätta utveckla och kvalitetssäkra VGS's verksamheter och samhällsbyggnadsprocessen?
Vi söker dig som brinner för att utveckla en verksamhet som arbetar för en hållbar samhällsutveckling och ser långsiktighet som målbild och dialog som verktyg. Du är modig och trivs att leda och driva i förändring och ser kundnytta och "digitalt först" som självklart.

Som medarbetare i Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. Förvaltningen är en utvecklingsinriktad arbetsplats och vi behöver stärka upp med ytterligare en verksamhetsutvecklare. Vi samarbetar, prioriterar och utvecklar vårt stöd till alla i verksamheten. Du bidrar med idéer i mål- och planeringsarbetet utifrån politiska ambitioner och viljeinriktningar så att vi får bästa möjliga verksamhet med tillgängliga medel. Du har lätt för att se helheter vilket gör att du har hela VGS och koncernnyttan i tanken för varje uppdrag du genomför.

Du kommer att arbeta med en bredd av olika spännande utvecklingsfrågor. Några exempel på strategiska utvecklingsområden som är högaktuella för oss just nu är: förändrad verksamhetsstyrning, e-tjänster, processkartläggningar, tjänstedesign och digitalisering av samhällsbyggnadsprocessen. Du ingår i vårt chefsstöd tillsammans med en till verksamhetsutvecklare, förvaltningsekonom, HR-konsult och kommunikatör.

Det finns stora möjligheter att vara med och utforma rollen utifrån förvaltningens behov och målsättning.

Dina kvalifikationer:

Genom dina tidigare erfarenheter har du insikt om att för att lyckas är det viktigt med helhetssyn, samverkan och dialog. Du har verkat inom samhällsbyggnadsområdet och med ditt samhällsintresse vill du bidra med kvalité och utveckling.
Du har relevant formell kunskap av processutveckling som arbetsmetod, digitala stöd och verksamhetsutveckling.

Vi vill att du har lätt för att samarbeta, är initiativrik och serviceinriktad samt tar ansvar för dina uppdrag från start till mål. Du har i grunden en relevant högskoleexamen och likvärdig arbetslivserfarenhet.

God förmåga att uttrycka dig på svenska både muntligt och skriftligt.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Välkommen att bidra som nyckelperson för Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltnings fortsatta utveckling!
Mer info
Kontaktperson Torgny Balkefors
Telefon 0733434769
Område Sandviken
Yrkesroll Offentlig Förvaltning, Kommunal administration & Ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning, med säte i Sandviken, arbetar för att skapa framtidens samhälle för 53 000 invånare i kommunerna Hofors, Ockelbo och Sandviken. Förvaltningen har bland annat i uppdrag att hantera myndighetsfrågor inom plan-, bygg-, miljö- och hållbarhet, lantmäteri samt trafik.
Nu har du chansen att uppleva glädjen i att göra skillnad och bidra till utvecklingen av en attraktiv arbetsplats för ca 80 medarbetare.
Läs mer: www.sandviken.se och "Bygga, bo & miljö".