Två underhållsingenjörer till Sandviken En...

Två underhållsingenjörer till Sandviken En...

-med ansvar för det systematiska underhållsarbetet inom affärsområde Vatten
Vi söker dig som vill vara med på fortsättningen av vår resa till att utveckla Sandviken Energis VA-verksamhet till ett föredöme inom VA-branschen. Rollens fokus är uppbyggnad och implementering av ett säkert, effektivt och systematiserat underhållsarbete enligt bolagets processer. Tanken är att en tjänst fokuserar på distributionssidan och den andra tjänsten på VA-verken, men där båda jobbar i tätt samarbete med varandra och övriga medarbetare inom affärsområdet. Rollen är bred och innefattar ansvar för planering, beredning, projektering och genomförande av arbetsordrar och projekt inom olika områden. Du arbetar med planerat underhåll, såväl förebyggande som avhjälpande, där djupare projektering är nödvändig. I rollen arbetar du även löpande med inköp och upphandling av material och tjänster i samarbete med inköpsorganisationen. Arbetet bedrivs med utgångspunkt i bolagets gemensamma processer för projekt och underhåll och du deltar också aktivt i övriga förbättringsarbeten inom koncernen. Genom ditt dagliga arbete säkerställs en bra och säker drift av anläggningarna och bidrar i stor omfattning till att vi når våra mål.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med teknisk utbildning på högskolenivå, alternativt erhållen kunskap genom erfarenhet och tidigare arbeten. Du har troligen några års erfarenhet från likvärdig roll med fokus på underhåll. Projektledarerfarenhet är meriterande och god datorvana är en förutsättning. Som person är du ansvarstagande, självständig och en god lagspelare. Du ser problemlösning och förbättringsarbete som inspirerande utmaningar. Det är självklart för dig att sätta säkerhet i första hand och du kan bidra med struktur och ordning och reda. Tjänsten kommer eventuellt att säkerhetsklassas och kräver därför svenskt medborgarskap. B-körkort är ett krav.
Mer info
Kontaktperson Ylva Ponsiluoma
Telefon 0733434026
Område Sandviken
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandviken Energi är ett energibolag med verksamhet inom fjärrvärme, elnät, gata, bredband, vattenkraft samt vatten och avlopp. Tillsammans är vi cirka 150 medarbetare och omsätter cirka 500 miljoner kronor. Alla verksamheter inom Sandviken Energi-koncernen ska bidra till en långsiktig hållbar utveckling av Sandvikens infrastruktur, utifrån ett miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi återinvesterar våra vinster för att stärka Sandviken Energis konkurrenskraft och levererar prisvärda produkter med hög driftsäkerhet. Hos oss förutsätter vi en öppen kommunikation där alla delar med sig av åsikter och erfarenheter. Då vi ständigt förbättrar och förändrar våra arbetssätt finns det stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vår grundsyn är att vi tillsammans gör varandra bättre. www.sandvikenenergi.se