HR-strateg till Kunskapsförvaltningen, San...

HR-strateg till Kunskapsförvaltningen, San...

- du utvecklar HR-arbetet och bidrar på ledningsnivå

Förvaltningen förstärker sin ledningsfunktion och söker nu en HR-strateg för arbete både strategiskt och operativt inom området. Du ingår i ledningsgruppen, där du bidrar med HR-perspektivet för det pågående strategiska utvecklingsarbetet och rapporterar direkt till skolchefen. Du utvecklar och implementerar enhetliga processer för att effektivisera HR-arbetet utifrån verksamhetens behov. Tillsammans med två HR-konsulter, vilka du arbetsleder, arbetar ni nära övriga funktioner inom organisationen och delar på stödet mot cheferna i löpande HR-frågor.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med högskoleutbildning inom HR-området eller motsvarande. Du har några års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete, gärna i en arbetsledande befattning och inom en politiskt styrd organisation. Meriterande om du har erfarenhet av arbete från förskola eller skola.

Rollen innebär många kontaktytor och kräver att du har lätt för att samarbeta, har en god kommunikativ förmåga och ett konsultativt förhållningssätt. Du är trygg och stabil med god självinsikt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Välkommen att vara med på det gemensamma uppdraget att åstadkomma ett utbildningssystem av god kvalitet, där barn och elever, oavsett bakgrund, kan utvecklas så långt som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Anna Lindqvist
Telefon 0733-434262
Område Sandviken
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 aug 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.
I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas. www.sandviken.se