Fjärrvärmetekniker till Sandviken Energi

Fjärrvärmetekniker till Sandviken Energi

- du tar initiativ och ser till att skapa nöjda kunder

Fjärrvärmeverksamheten inom Sandviken Energi producerar och distribuerar fjärrvärme till centralorten Sandviken samt tätorterna Järbo och Storvik. De är en Reko fjärrvärmeleverantör, vilket betyder att de lever upp till högt ställda krav på öppenhet, jämförbarhet och förtroende. För deras kunder innebär det en trygghet!

Ditt uppdrag

Din roll blir att upprätthålla Sandviken Energis service mot villakunder med fjärrvärme samt att inom kort tillhandahålla tjänster för större fjärrvärmekunder. Här kommer att krävas hög servicenivå och tillgänglighet för att bidra till nöjda kunder. Sandviken Energi arbetar med ständiga förbättringar för operationell överlägsenhet.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna blir att utföra underhåll av fjärrvärmecentraler, exempelvis utbyte av komponenter samt driftsättning av nya fjärrvärmecentraler tillsammans med kunder. Dessutom blir det viktigt med rådgivning vid frågor kring deras fjärrvärmecentraler och att bistå övriga i arbetsgruppen i olika arbetsuppgifter, ex. vid inkopplingsarbeten. Du kommer även att utföra värmemätarbyten.

Du rapporterar till Distributionschefen.

Kvalifikationer

Du har gärna några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna kunskaper i reglerteknik och svets- och lödkunskap. Meriterande om du arbetat i något datoriserat underhållssystem och du har grundläggande kunskap i MS Officeprogrammen. I grunden har du en driftteknikerutbildning (inom VVS- eller energiteknik) eller likvärdigt. Du talar god svenska och engelska samt gärna ett ytterligare språk.
Du tar initiativ och hjälper vid behov dina kollegor, är en självständig problemlösare och tar hjälp om så behövs för att alltid på bästa sätt hjälpa kunden. Du är analytisk, noggrann och tar ansvar för de som ska göras. Du har lätt för att samarbeta med andra och flexibel att prova andra lösningar samt förståelse och lojal mot ditt uppdrag.

Det är ett dagtidsuppdrag på heltid, och beredskap ingår i tjänsten enligt schema.

Välkommen att bidra till Sandviken Energis fortsatta utveckling!
Mer info
Kontaktperson Torgny Balkefors
Telefon 0733434769
Område Sandviken
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandviken Energi AB är ett energibolag med verksamhet inom fjärrvärme, elnät, gata, bredband, vattenkraft samt vatten och avlopp. Tillsammans är vi 150 medarbetare och omsätter cirka 500 miljoner kronor. Bolaget är också delägare i elhandelsföretaget Bixia AB.
Alla verksamheter inom Sandviken Energi-koncernen ska bidra till en långsiktig hållbar utveckling av Sandvikens infrastruktur, utifrån ett miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi återinvesterar våra vinster för att stärka Sandviken Energis konkurrenskraft och levererar prisvärda produkter med hög driftsäkerhet. www.sandvikenenergi.se