Ekonomiassistent till Folkets Hus Sandviken

Ekonomiassistent till Folkets Hus Sandviken

- administrativ nyckelperson som bidrar till teamkänsla

Vill du arbeta med varierande uppgifter i en bred roll på en familjär arbetsplats? En av Sandvikens största mötesplatser söker en ekonomiassistent!

Som ekonomiassistent kommer du bland annat att arbeta med redovisning, avstämningar, kassahantering, leverantörs- och kundreskontra, betalningar, fakturering och rapportering. Du har också ansvar för hantering och administration av löner. Du kommer att få ta stort eget ansvar över dina arbetsuppgifter men arbetar i nära samarbete med ekonomichef och övriga kollegor i organisationen.

Kvalifikationer

Vi söker dig med några års erfarenhet av liknade ekonomiarbete och relevant utbildning. Har du erfarenhet av löneadministration ses det som meriterande. Rollen innebär många kontaktytor både internt och externt, vilket kräver att du kommunicerar bra på svenska och engelska.
Som person är du noggrann och strukturerad med hög social kompetens. Du tar ansvar för ditt arbete och med förmågan att själv prioritera dina uppgifter. För att passa in i organisationen är det viktigt att du är engagerad och prestigelös.

Välkommen att bli en lagspelare i den fortsatta tillväxten!
Mer info
Kontaktperson Anna Lindqvist
Telefon 0733-434262
Område Sandviken
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arbetsplatsen Folkets Hus ligger vid Jansasparken mitt i Sandvikens centrum. Sandvikens Folkets Hus är en medlemsägd förening med Sandvikens kommun och IF Metall som största andelsägare. Vi bildades 1903 och har en fastighet på 16 400 m2. Vi har konferenslokaler, teatersalong för 450 personer, lobbybar, restaurang för 850 personer samt många externa hyresgäster. Folkets Hus är öppet alla dagar och har varje vardag lunchservering. Flera kvällar i veckan har vi företagsevent, konserter, teater eller underhållning i restaurangen.
Läs mer på: www.sandvikenfh.se