NU SÖKER VI EN ERFAREN PROJEKTLEDARE

NU SÖKER VI EN ERFAREN PROJEKTLEDARE

Brinner du för projektledning och vill vara med där det händer? Almab Storvik AB fortsätter stärka vår position på marknaden och vi söker nu en erfaren projektledare till vårt kontor i Storvik!

OM TJÄNSTEN

Som projektledare ansvarar du för projektering ochgenomförande av små och stora projekt hos våra kunder. Arbetet sker med hjälp av övriga avdelningar inom företaget och i nära samarbete med våra kunder. Projektens storlek varierar mellan 5-100 Mkr. Projekt avdelningen samarbetar ofta med såväl konstruktions avdelningen, kunder som projektsäljare. Din uppgift blir att driva projektet för att nå tidsplanen samt hålla kostnadsbudget.

Jobbet är varierat och varje uppdrag unikt. Vi arbetar med frihet under ansvar och hos oss kan du vänta dig en innehållsrik vardag. Resor, företrädesvis inom Sverige och Europa men ibland också till andra delar av världen, är en del av arbetet som du behöver uppskatta och inte se som besvärande.

I rollen som projektledare är du en del av ett drivetoch sammansvetsat team - ett fantastiskt kul jobb omdu frågar oss!

DIN PROFIL

Du har gedigen erfarenhet av att driva och leda fast prisprojekt till externa kunder och är väl insatt i projek tets alla faser, från projektering till överlämnande ochslutprov. Du drivs av att nå projektavslut.

Du är noggrann, systematisk och kreativ i ditt ar betssätt. Du tar tag i stora och små projekt med sammaentusiasm. Du har en affärsmässig och professionellinställning till ditt arbete samtidigt som du är kommuni kativ, engagerad och trivs med stort eget ansvar.

Du besitter god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, goda språkkunskaper i svenska och engelska samt det är meriterande om du har kunskaper i AutoCad och Inventor.

Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet från projektledning samt högskoleutbildning exempelvis maskiningenjör eller automationsingenjör.

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna

Projektchef Stefan Ericson tel. 070- 537 41 05, stefan.ericson@almab.se. Ansökan bör innehålla meritförteckning, personligt brev och betyg från skola och tidigare arbetsgivare.

Skicka din ansökan till almab@almab.se så snart som möjligt eftersom urval kommer att ske löpande.

Almab Storvik AB utvecklar och marknadsför utrustning för automatisering av sågverk och

hyvlerier i Europa. Företaget grundades 1928 och är idag branschledande i Norden inom flera segment. Huvudkontor och den egna verkstaden ligger i Storvik, Gästrikland.

Bolaget har drygt 30 anställda och omsätter ca 100 miljoner årligen med en exportandel

på ca 60%. Almab Storvik AB ingår i börsnoterade Storskogen.

Läs mer om oss på www.almab.se
Mer info
Område Sandviken
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (44 dagar kvar)