Ekonomiansvarig till ALMAB Storvik AB

Ekonomiansvarig till ALMAB Storvik AB

Vi på ALMAB brinner för våra projekt! Vill du vara en viktig del i detta arbete? Vi söker en ekonomiansvarig som gillar projektredovisning. Du som ekonomiansvarig kommer att ansvara för allt inom redovisning men också stötta VD i olika projekt.

Om tjänsten
Som ekonomiansvarig ansvarar du för företagets redovisning, löner, projektredovisning, månadsbokslut, månadsrapportering och årsbokslut. ALMAB ingår i en större koncern där rapportering sker månatligen med korta deadlines. I tjänsten ingår att tillvarata det goda i vårt befintliga arbetssätt samt vidareutveckla och effektivisera arbetet på ekonomiavdelningen. I rollen som ekonomiansvarig är du en del av ett drivet och sammansvetsat team, ett fantastiskt kul jobb om du frågar oss! Du kommer att ingå i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Tjänsten är stationerad i Storvik.

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet från liknade arbete, med teoretiska kunskaper motsvarande minst 3-årig högskola inom ekonomi. Vi utgår från att du kan hantera programmen i Office samt har erfarenhet från något affärssystem. ALMAB arbetar i affärssystemet iScala. Det är meriterande om du har arbetat med projektredovisning och succesiv vinstavräkning.

Du är noggrann, systematisk och van att hålla deadlines. Du tar tag i stora och små arbetsuppgifter med samma entusiasm. Du har en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med stort eget ansvar. Vi ser att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna VD Paul Larsson tel. 070 607 62 22, paul.larsson@almab.se. Ansökan bör innehålla meritförteckning, personligt brev och betyg från eftergymnasial utbildning och tidigare arbetsgivare.

Skicka din ansökan märkt "Ekonomiansvarig" till paul.larsson@almab.se, urval kommer att ske löpande.
Mer info
Kontaktperson Paul Larsson
Telefon 070 607 62 22
Område Sandviken
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 juni 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ALMAB Storvik AB utvecklar och marknadsför utrustning för automatisering av sågverk och hyvlerier i Europa. Företaget grundades 1928 och är idag branschledande i Norden inom flera segment.

Huvudkontor och den egna verkstaden ligger i Storvik, Gästrikland.

Bolaget har 30 anställda och omsätter ca 90 miljoner årligen.

ALMAB Storvik AB ingår ARA Technology Group. Läs mer på www.almab.se