Business controller till internationell industrikoncern

Business controller till internationell industrikoncern

Om tjänsten
I rollen som Business controller kommer du ansvara för att stötta verksamheten med analyser, kalkyler och uppföljning. Vidare kommer du arbeta med bokslut, rapportering och analys av utfall. Du kommer ges möjligheten att få arbeta självständigt med eget ansvar för dina områden. Samtidigt har du tryggheten och glädjen av att ingå i ett team på fyra Business controllers där man tillsammans utvecklar och förbättrar gemensamma processer.

I din roll som Business controller kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Prognos- och investeringsprocess
  • Analys och rapportering
  • Bokslut
Om dig
Har du högskoleutbildning med ekonomisk inriktning samt några års arbetslivserfarenhet inom controlling kommer du snabbt komma in i din nya roll. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt och målinriktat samt besitter arbetslivserfarenhet att leverera gentemot givna deadlines.
Vidare besitter du kunskapen och erfarenheten av att arbeta strukturerat, konstruktivt och målfokuserat utan att göra avkall på kvalitet och leverans.
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP ser vi det som mycket meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Kunskap och erfarenhet av prognostisering och analys
  • Utpräglade kommunikativa egenskaper
  • Kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Business controller är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Uppdragsperiod är till och med 190331. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Peder Andersson via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Business controller, Controller, Redovisning, Bokslut, Ekonomi, Finance
Mer info
Område Sandviken
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.