Junior inköpskoordinator till vår kund i Sandviken

Junior inköpskoordinator till vår kund i Sandviken

Vi söker dig som vill utvecklas inom inköparrollen och som vill vara en nyckelperson för vår kunds verksamhet. Här får du vara med i förändringarnas centrum hos en av våra större kunder i Sandviken. Som person motiveras du av nya utmaningar och kan på ett flexibelt sätt ta dig an nya ansvarsområden. Du kommer ha en central roll i inköpsprocessen och tillsammans med ditt team driva arbetet framåt. Här är vi öppna både för dig som är junior och senior då vi främst kommer utgå från dina personliga kompetenser i rekryteringsprocessen. Vi söker någon omgånde så vänta inte med din ansökan, urval sker löpande!

Information om uppdraget

Vår kund är ett väletablerat, globalt företag som är aktiv inom olika områden, främst inom industri. Just nu söker de ytterligare en kollega som kan komma in och stötta deras inköpsavdelning i minst ett år framåt. Du kommer vara anställd hos Academic Work och arbeta som konsult ute hos vår kund.

Du erbjuds
 • Arbete i en större koncern med god sammanhållning och företagskultur
 • En utvecklande roll där du kommer ha kontakt med människor från olika delar av världen
 • En dedikerad konsultchef som kommer arbeta för att du både ska trivas och utvecklas på arbetet
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som inköpskoordinator kommer du ha en övergripande och flexibel roll där du kommer arbeta i inköpsprocessens alla delar. Du kommer tillsammans med dina kollegor beräkna, planera och bevaka inköp för att säkerställa att allt blir rätt. Vidare kommer du även arbeta med materialplanering och kostnadsanalyser. Din arbetsdag kommer variera dagligen men du kommer exempelvis:
 • Koordinera och stötta genom hela inköpsprocessen
 • Stötta och biträda dina kollegor i det dagliga inköpsarbetet
 • Hålla löpande kontakt med leverantörer och intressenter
 • Koordinera inköp och beställningar.
Tjänsten passar dig som har ett stort eget driv och som vill veta mer om arbete med inköp. Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och är orädd inför nya utmaningar. För att du ska trivas i rollen tror vi även att du har en god förmåga att arbeta självständigt och ta egna beslut som ger nytta till organisationen.

Vi söker dig som
 • Har en examen på högskole- eller universitetsnivå inom exempelvis industriell ekonomi, ekonomi eller annan relevant utbildning
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då det krävs i daglig dialog med leverantörer och kollegor.
 • Har god förståelse för inköpsprocesser samt för arbetet som inköpare
Vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenheter av inköp sedan tidigare.

För denna tjänst kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är:
 • Flexibel och kan bolla flera uppgifter parallellt
 • Strukturerad och ser till att arbetsuppgifter genomförs i tid
 • Självgående och kan på egen hand fatta nödvändiga beslut för projektets framgång.
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse / Januari
 • Omfattning: Heltid i minst ett år framåt
 • Placering: Sandviken
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Sandviken
Yrkesroll Administration, Assistent, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se