Hoppa till innehåll
OmsorgsCompagniet logotyp

Verksamhetschef LSS- och stödboende i Salem

Ansök nu
Om jobbet

OmsorgsCompagniet har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Trollhättan. OmsorgsCompagniet driver verksamheter inom personlig assistans, avlösning, ledsagning, boendestöd, stödboende, LSS boende samt träningsboende . Vi har idag ca 1300 medarbetare inom koncernen och är helt privatägda.

OmsorgsCompagniet söker nu en verksamhetschef ett LSS-boende och ett stödboende i Salem. I rollen som verksamhetschef har du ansvar för arbetsmiljö, kvalitet och ekonomi för din enhet. Arbetet som verksamhetschef ställer krav på en god förmåga att arbeta mot uppsatta mål med ett strukturerat arbetssätt.

Du är socionom, har en 3 årig högskoleutbildning inom HSL eller har en likvärdig utbildning.

Du har 3-årig dokumenterad ledarerfarenhet.

Du har ingående kunskaper om LSS.

Du har erfarenhet av personal-, kvalitets och ekonomiskt ansvar.

Du har ett trevligt sätt och har en inre mognad.

Du är lösningsorienterad och är bekväm med att arbetssituationer kan förändras snabbt.

Du är ödmjuk och känner respekt för uppdraget.

Du är bekväm med att leda en arbetsgrupp, samt kunna vara tydlig när situationen kräver det.

Arbetsuppgifter

Du har det yttersta ansvaret för verksamhetens drift. Du gör detta genom att säkerställa att avtal följs och tar ansvar för verksamhetens administration. Du ansvarar för verksamhetens uppföljning av bemanning och rekrytering genom att säkerställa behovet av ny personal och adekvat kompetens. Du ansvarar för frågor rörande personal och medföljande administration. Du ansvarar för budget och resultat genom att driva verksamheten kostnadseffektivt. Du har en kontinuerlig rapportering till affärsområdeschef som också är närmsta chef.

Om boendena

Serviceboendet i Salem är beläget nära Salems centrum. Målgruppen tillhör personkrets 1, vuxna från 18 år med lindrig utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd. Vi har valt att även specialisera oss mot personer med samsjuklighet och tar emot brukare som har eller haft missbruk eller beroende. Vi har väl upprättade samarbeten med beroendemottagningar och psykiatrienheter.

Stödboendet i Salem vänder sig till personer från 21 år med psykiska och/eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och som även kan ha en missbruksproblematik eller kriminalitet. Stödboendet har en gemensamhetslokal som är bemannad dygnet runt. Vi har väl upprättade samarbeten med beroendemottagningar och psykiatrienheter.

Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Så skicka din ansökan redan idag!

OmsorgsCompagniet har som policy att begära in registerutdrag på samtliga personer vi anställer. Beställ gärna utdraget redan nu så du hinner få hem det. Du hittar utdraget på polisens hemsida, https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsr...
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 nov. 2023 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OmsorgsCompagniet har funnits sedan 2003 och har hela tiden arbetat med att ge "det lilla extra" och erbjuda omsorg med omtanke.

Vår verksamhet omfattar personlig assistans, stödboenden, LSS boenden, familjeverksamhet, träningslägenheter, skyddat boende, speciallösningar och avhopparverksamhet, samt ledsagning och avlösning.

Vi arbetar för att våra kunder ska vara så nöjda att dem själva vill rekommendera andra att komma till oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare