Enhetschef med HSL-ansvar till Villa Rosstorp i Salem/Rönninge

Enhetschef med HSL-ansvar till Villa Rosstorp i Salem/Rönninge

Villa Rosstorp ligger vackert i Salem/Rönninge med utsikt över sjön Flaten. På Villa Rosstorp finns plats för 61 boende.

Vi söker nu en enhetschef, sjuksköterska med HSL-ansvar som kommer att ansvara för sjuksköterskegruppen samt stötta verksamhetschefen vid frånvaro.

Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 31/1. Löpande urval kan ske så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
  • Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
  • Kollektivavtal

Om rollen

Som enhetschef med HSL-ansvar jobbar du både i verksamheten och administrativt. Det innebär att du är medarbetarnas förebild och via ditt starka engagemang, skapar du varje dag ett gott arbetsklimat på huset.

Du ger förutsättningar för din arbetsgrupp att bibehålla goda relationer med verksamhetens kunder och anhöriga. Detta genom att vara närvarande och stötta, svara på frågor, leda, ge feedback och bekräfta dina medarbetare i vardagen. Du har personal- och planeringsansvar för din arbetsgrupp och är delaktig i att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med Vardagas koncept.

Som Enhetschef rapporterar du till verksamhetschef och stöttar vid dennes frånvaro.

Aktivt ledarskap
För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor.

Det är självklart att du som enhetschef lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Om Villa Rosstorp

Med vacker utsikt över sjön Flaten i Rönninge hittar du äldreboendet Villa Rosstorp i charmiga lokaler från 1903. För närvarande håller boendet stängt för renovering och modernisering och vi öppnar boendet igen den första oktober.

Eget kök: På Villa Rosstorp finns en matsal för våra boende och vi har egen kock.

Demenscertifiering: Vi kommer att bli ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin.

Behovsbaserat önskeschema: Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du som medarbetare har möjlighet att påverka din egen arbetstid, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget.

Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg. Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.

Din erfarenhet och kunskap

Vi vill att du:

... är tydlig och skapar delaktighet

... är coachande och tycker om att se dina medarbetare att växa och utvecklas

... är duktig på att ge och ta emot feedback

... är prestigelös

... är självständig och samarbetsvillig

... är affärsmässig genom att vilja och ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar.

Du är utbildad sjuksköterska och har jobbat några år i äldreomsorgen. Arbetsledande erfarenheter är meriterande för denna roll. Alla chefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 20210131
Har du frågor? Kontakta gärna: Verksamhetschef Carolina Severinsen, carolina.severinsen@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt:
Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721
Mail: vision@ambea.se


Ansök här

Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område Salem
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet.

Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.

Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Läs mer på vardaga.se