Vill du arbeta i ett tillväxtbolag och driva roliga projekt? Då kanske rollen som platschef på Söderby Entreprenad är rätt för dig!

Vad innebär rollen?

Som platschef på Söderby Entreprenad får du möjlighet att arbeta i en spännande roll och självständigt leda byggprojekt inom nyproduktion. Du kommer att ingå i ett team av engagerade medarbetare med stort fokus på samarbete och laganda.

Din nya arbetsplats kommer att bli på Söderby Entreprenads nya moderna huvudkontor i Söderby och du rapporterar till din arbetschef. Projekten är till största del lokaliserade i södra Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Administrativt arbete i Elcosofts program Sitecon, Bidcon och Plancon.
  • Uppstart, planering och genomförande av projekt.
  • Kontakt med beställare
  • Ansvara för produktionen avseende på kvalitet, tidplan och budget
  • Delta i upphandlingar med inköpare.
  • Ingå i projektorganisation bestående av arbetschef, inköp/kalkyl, arbetsledare, installationssamordnare och projektadministratör.
Söderby Entreprenad erbjuder

En stimulerande roll där du har stor möjlighet att påverka och dela erfarenhet i en kompetent organisation. Du erbjuds en bra gemenskap i ett företag där medarbetare trivs och väljer att stanna, ett gott arbetsklimat, goda anställningsförmåner, kompetensutveckling och bonus baserad på projektnivå. Du kommer att ha möjlighet att arbeta med projekt både i entreprenadform och driva byggnationen av företagets egna fastigheter.

Se vidare information på koncernens hemsida, www.soderby.se

Din bakgrund

Vi ser att du är högskoleingenjör eller har annan relevant byggteknisk utbildningsbakgrund. Du bör ha minst fem års erfarenhet i rollen som platschef. Erfarenhet från nyproduktion av bostäder och skolor är starkt meriterande. Då rollen ställer höga krav på kommunikation både med interna och med externa intressenter är det viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska. Körkort B är ett krav.

Vem är du?

Du trivs som ledare och har förmågan att skapa delaktighet, engagemang och får andra med dig. Du är trygg och stabil med god självinsikt. Vidare är du duktig på att kommunicera samt tycker om att skapa och vårda relationer ur ett långsiktigt perspektiv med kollegor, leverantörer och kunder. Du har en problemlösande förmåga och uppskattar både att vara operativ och strategisk i din roll.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som platschef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Söderby Entreprenad med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2020-03-29.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl på rickard.frykendahl@fasticon.se eller 073-447 52 34.

Välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Mer info
Område Salem
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 mars 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Söderby Entreprenad är ett bolag som är engagerade i att utveckla fastigheter. Idag står vi stadigt på tre skilda verksamhetsben: Fastighetsutveckling - Omfattar bland annat nyproduktion av bostadsrätter, hyresrätter och industrifastigheter. Fastighetsförvaltning - Vi äger idag både hyres- och industrifastigheter som vi kontinuerligt utvecklar och förädlar. Byggentreprenader - Generalentreprenader, totalentreprenader, delade entreprenader eller samverkansentreprenader - inget är oss främmande och vi har mångåriga erfarenheter från alla samarbetsformer.