Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Peab Anläggning i Rönninge har lång erfarenhet och bred kompetens inom mark & anläggning. Vårt bevakningsområde är på södra sidan av Stockholm och vi utgår ifrån ett modernt kontor med ljusa arbetsplatser. Vi söker nu en entreprenadingenjör som trivs med en varierande vardag, stort eget ansvar och som vill utvecklas inom rollen. Hos oss får du arbeta tillsammans med engagerade och erfarna kollegor i intressanta och spännande projekt.

Arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör kommer du att arbeta brett med allt ifrån kalkylarbete till projektstöd. Hos oss är du en nyckelperson som är med och bidrar till att allt flyter på i produktionen tillsammans med platschef och stödfunktioner.

Rollen innebär att du är med i kalkylarbetet för att sedan fortsätta ute i produktion med produktionsplanering, projektekonomi och kontraktsadministration. Du medverkar vid inköp, deltar på byggmöten, har kontakt med beställarombud och hanterar ekonomiska regleringar mot kund och underentreprenörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning företrädesvis med inriktning inom anläggning, alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet. Du har minst 5 års erfarenhet av från entreprenadverksamhet som arbetsledare, kalkylingenjör eller platschef. Du ska ha praktisk erfarenhet av prognosarbete, kalkyl och projektekonomi. Det är även bra om du har arbetat med tidplaner och resurssättning. Då tjänsten innebär att du stödjer produktionen i de olika projekten är det ett krav att du har körkort B.

För att trivas i rollen tycker du om att möta nya människor och har en god social förmåga. Du är kommunikativ, engagerad, analytisk, lösningsorienterad, noggrann och har ett utpräglat affärssinne. På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss. Urval för denna rekrytering kommer pga semester påbörjas först i slutet av augusti.
Tillträde sker enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Dante Crespo, arbetschef - dante.crespo@peab.se eller Tobias Munoz, HR Partner - tobias.munoz@peab.se. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Salem
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.