Arbetsledare (Haninge, Huddinge & Botkyrka)

Peab Anläggning har lång erfarenhet och bred kompetens inom mark & anläggning. Gruppens bevakningsområde är på södra sidan av Stockholm och vi har ett nybyggt modernt kontor i Rönninge.

Gruppen har gjort en spännande utvecklingsresa de senaste åren och vi fortsätter att expandera med en intressant projektportfölj. Inom kort kommer det fler intressanta projekt längs Nynäsvägen / Nynäsbanan och kring Riksstensfriluftsstad. Vi behöver därför stärka vår organisation i pågående projekt för att kunna ta oss an några nya projekt i dessa områden.

Vi söker nu en erfaren arbetsledare som vill vara med och bereda vägen framåt i en välfungerande och driven grupp.

Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar.

Om rollen

Som arbetsledare kommer du att bistå platschefen, planera leda och fördela arbetet gentemot våra hantverkare inom anläggning. Du ansvarar för olika projekt, vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid kontraktsadministration och ekonomiprognoser etc.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Vem är du

Vi söker dig som har bygg/anläggningsteknisk utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Som person är du driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende för såväl medarbetare, kund och allmänhet. Du behärskar svenska i tal och skrift och B-körkort är ett krav. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Tobias Munoz, HR Partner
Telefon 0733 37 38 31
Område Salem
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 dec 2019 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.