Vill du ha ett roligt och meningsfullt jobb? Bli min nya personliga assistent! - Rönninge

Vill du ha ett roligt och meningsfullt jobb? Bli min nya personliga assistent! - Rönninge

Jag är en tjej på 8 år som bor med mina föräldrar och min lillebror i Rönninge. En CP-skada och synnedsättning gör att jag behöver hjälp med allt praktiskt i min tillvaro och med kommunikation och träning. Min assistent är mitt stora stöd i fråga om träning, lek och utveckling och assistera i familjegemenskapen.

Den jag söker måste ha fantasi och kunna ta initiativ, gilla att leka och ha mycket energi. Du ska vara tobaksfri. Det är viktigt att du är stark och har god fysik så du klarar att lyfta mig utan problem. Som personlig assistent är din arbetsplats där jag befinner mig, exempelvis hemma, i skolan, iväg på olika aktiviteter eller på resa/semester. Jag ser gärna att du har erfarenhet av barn och arbete som personlig assistent men personlig lämplighet är viktigast!

Du som söker måste bo i någon av de närliggande kommunerna till Rönninge för att vara aktuell för tjänsten då det inte är hållbart med för långt pendlingsavstånd.

Arbetstid: deltid ca 30-35 timmar per vecka, förlagt på dag, kväll samt helg. Observera att du måste kunna jobba alla dessa tider utan förbehåll.

Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar.

Du har väl inte missat att titta på realityserien Kära Assistent? I säsong två dyker nämligen jag upp! Klicka här!

Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1826.

Om du får jobbet måste du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Vidare till belastningsregistret

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Salem
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jag.se/
Sista ansökningsdag 10 mars 2020 (11 dagar kvar)