Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Verksamhetsutvecklare för Sala kommuns grundskolor

Ansök nu
Om oss
Sala kommuns skolor är inne i en spännande utvecklingsresa i byggandet av framtidens skola.
I Sala arbetar vi starkt och målmedvetet med synen på ledarskapet, som ska vila på vetenskap och beprövat erfarenhet och samtidigt ge inspirerade medarbetare.
Organisationen ska vara lärande, med tillit och samspel som värdegrund.
Nu förstärker vi organisationen med en verksamhetsutvecklare för Salas grundskoleenheter.


Dina arbetsuppgifter
Brinner du för skolutveckling och kvalitetsarbete? Är du en van och modig processledare som trivs i förändring? Då kanske du är vår nya verksamhetsutvecklare!
I förtroendefullt och nära samarbete med verksamhetschef skapar du ett gemensamt kvalitetsarbete för Sala kommuns grundskolor som säkerställer att varje elev når sin potential. Du driver självständigt de implementeringsprocesser som krävs för det systematiska kvalitetsarbetet. Genom handledning och coachning stöttar du rektorer och medarbetare under resan mot en kvalitativ skola för kommunens alla elever.
Du kommer inom ramen för ditt uppdrag också att ansvara för kompetensutvecklingsinsatser för medarbetare och för att framtidssäkra skolan. Det innebär att du behöver hålla dig uppdaterad kring ny forskning och införliva nya metoder och arbetssätt.
I uppdraget ingår även att, tillsammans med verksamhetsutvecklare i förskolan, skapa kvalitetssäkrade övergångar mellan kommunens olika skolformer.
Rollen innebär inget personalansvar men bygger på en förståelse för organisationens olika funktioner då du arbetar nära verksamhetschefer, rektorer och elevhälsa.


Din profil
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och god pedagogisk insikt. Du få energi av att driva utvecklingsprocesser och kvalitetsarbete inom skolväsendet och har uppnått goda resultat. Du besitter förmågan och brinner för att strukturera en komplex verksamhet och se var, hur och i vilken ordning utvecklingsarbete ska ske.
Som person är du trygg och van skapa goda relationer och leda i förändring. Du får människor att lita på dig och står stadigt i fattade beslut samtidigt som du är inlyssnande och lyhörd. Du är tydligt resultatorienterad, skapar och driver processer med höga ambitioner för att nå verksamheternas uppsatta mål.
Som nyfiken ledare är du vetgirig och intresserad av ny forskning. Din positiva inställning och förmåga att skapa förtroende hos din omgivning i förändringsprocesser motiverar medarbetare att prova nya tillvägagångssätt.
Du har ett övertygande sätt och mycket god förmåga att kommunicera med medarbetare och chefer. Som skicklig kommunikatör i såväl tal som skrift levererar du rätt budskap, i rätt tid och i rätt forum.
Har du erfarenhet av handledning och stöd inom specialpedagogiska insatser ser vi det som meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar Sala Kommun med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu


Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sala kommuns skolor är inne i en spännande utvecklingsresa i byggandet av framtidens skola. I Sala arbetar vi starkt och målmedvetet med synen på ledarskapet, som ska vila på vetenskap och beprövat erfarenhet och samtidigt ge inspirerade medarbetare. Organisationen ska vara lärande, med tillit och samspel som värdegrund. Nu förstärker vi organisationen med en verksamhetsutvecklare för Salas grundskoleenheter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare