Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om oss
Sala kommuns skolor är inne i en mycket spännande utvecklingsresa i byggandet av framtidens skola.
I Sala arbetar vi starkt och målmedvetet med synen på ledarskapet, som ska vila på vetenskap och beprövat erfarenhet och samtidigt ge inspirerade medarbetare.
Organisationen ska vara lärande, med tillit och samspel som värdegrund.
I denna rekrytering söker vi en rektor för tre mindre F-6 skolor om totalt 300 elever.


Dina arbetsuppgifter
Brinner du för ledarskap och pedagogisk utveckling? Är du en trygg och modig förändringsledare? Då kanske du är den vi söker!
Ditt uppdrag är att på ett tydligt och omsorgsfullt sätt leda och utveckla de tre skolornas verksamhet enligt Sala Kommuns visioner så att alla elever kan nå sin potential. Här ligger ett stort fokus på trygghet och studiero, kvalitet i undervisningen och pedagogisk utveckling.
I uppdraget ingår alla ordinarie rektorsuppgifter så som att leda verksamheten mot goda elevresultat, bibehålla en god arbetsmiljö samt skapa en tydlig struktur i organisationen. Till din hjälp finns en biträdande rektor och 50 medarbetare. Här har du möjlighet att forma din egen ledningsgrupp.
Du ingår i en driven och engagerad rektorsgrupp och rapporterar till verksamhetschefen för grundskolan.
Här erbjuder vi dig ett roligt och utvecklande rektorsuppdrag där du tillsammans med kompetenta medarbetare får möjlighet att ta våra skolor till nya höjder.


Din profil
Vi söker en erfaren skolledare som har pedagogisk högskoleutbildning och genomgått rektorsutbildningen.
I rollen som rektor har du förmåga att skapa hållbara strukturer och driva processer för att ständigt utveckla och effektivisera verksamheten.

Som person är du trygg, får människor att lita på dig och står stadigt i fattade beslut samtidigt som du är inlyssnande och lyhörd. Du skapar goda relationer och får förtroende hos din omgivning som motiverar att prova nya tillvägagångssätt. Som ledare är du skicklig att utveckla dina medarbetare och tar tillvara deras kompetens och talang.

Du är resultatorienterad, skapar och driver pedagogiska kvalitetsprocesser med höga ambitioner för att nå verksamheternas uppsatta mål.
Du värdesätter ansvarstagande och arbetar systematiskt med uppföljning mot såväl ekonomiska som verksamhetsmässiga mål.

Som skicklig kommunikatör i såväl tal som skrift levererar du rätt budskap, i rätt tid och i rätt forum. Du är väl insatt i de lagar, författningar och centrala styrdokument som är gällande för grundskolan.?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar Sala Kommun med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu


Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sala kommuns skolor är inne i en mycket spännande utvecklingsresa i byggandet av framtidens skola. I Sala arbetar vi starkt och målmedvetet med synen på ledarskapet, som ska vila på vetenskap och beprövat erfarenhet och samtidigt ge inspirerade medarbetare. Organisationen ska vara lärande, med tillit och samspel som värdegrund. I denna rekrytering söker vi en rektor för tre mindre F-6 skolor om totalt 300 elever.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare