Hoppa till innehåll
Ansök nu

Vår kund i Sala behöver stärka upp på logistikavdelningen.


Om tjänsten
Du kommer att arbeta som konsult med packning och truckkörning som arbetsuppgift. Dessutom kan arbetsuppgifterna bestå av godsmottagning, lagerläggning, framtagning av material och orderpackning beroende på vilken erfarenhet du har. Arbetstiderna kan variera men både 2-skift och dagtid förekommer.


Om dig
Vi söker dig som har fyllt 18 år och har gått industriinriktat gymnasium eller liknade. Det är en fördel om du har någon sorts erfarenhet av industriarbete eller vana av verkstadsmiljö.
Vi ser gärna att du kan arbeta större delen eller hela sommarperiden (5/6-1/9). Det finns även möjligheter till förlängning efter sommaren.
Har du truckkort och/eller traverskort så underlättar det men det finns även möjligheter att få både truck och traverskort hos kunden.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är pigg, glad och sprider en positiv stämning på arbetsplatsen. Det är viljan att göra ett bra jobb och viljan att lära sig nya arbetsuppgifter som har betydelse här. Du gillar att samarbeta med andra och är den som vill bidra med din arbetsinsats till gruppen.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet


Tjänsten är ett konsultuppdrag. Tjänsten är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos kund. Anställningsformen är heltid.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Cecilia Furusjö: cecilia.furusjo@adecco.se
Har du frågor angående registrering av ansökan, var god kontakta supporten via info@adecco.se


Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare