Projektledare inom bygg och underhåll

Projektledare inom bygg och underhåll

Vi söker en projektledare som ska hjälpa till med våra projekt inom bygg.
Arbetet är varierande och du blir en del av vårt team. Det är bra om du är noggrann, strukturerad och självgående med bolagets bästa i tanken.

ARBETSUPPGIFTERNA är varierande där du
är med och planerar, beställer, utvecklar och slutför bolagets byggprojekt, stora som små. Det kan röra sig om allt från rotrenovering till altanbyte, takbyte eller målning av fasad.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har arbetat i fastighetsbranschen några år och som
har erfarenheter av byggprocessens alla skeden, från upphandling till
slutbesikting. Du bör ha goda kunskaper i entreprenadjuridik och PBL, samt erfarenhet av arbetsmiljöarbete och BAS P/U. En stor del av arbetet består av dokumentation, därför ser vi att du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. B-körkort och goda kunskaper i officepaketet är ett krav.

Det är meriterande om du arbetat med upphandlingar enligt LOU och har högskoleutbildning.

SOM PERSON ser vi att du är noggrann och drivande. Du är initiativtagande, självgående, har god samarbetsförmåga och ett långsiktigt tänkande. I vår organisation är det också viktigt att du har ett positivt och flexibelt sinnelag. Eftersom du kommer att ha direktkontakt med våra hyresgäster behöver du ha förmågan att hantera och prata med människor på ett trevligt sätt.

MER INFO. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Mattsson, projekt- och driftchef på thomas.mattsson@salabostader.se, 0224-858 09. Tjänsten är heltid tillsvidare med provanställning. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

SKICKA DIN ANSÖKAN med CV och personligt brev till
info@salabostader.se märkt "Ansökan Byggprojektledare" i ämnesraden. Sista ansökningsdagen är 2020-10-23.
Mer info
Område Sala
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://salabostader.se/
Sista ansökningsdag 23 okt 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Salabostäder är ett kommunägt bostadsföretag som är dominerande i
Sala när det gäller hyresrätter. Vi har 2 830 hyreslägenheter och är runt 40 anställda i en organisation med stort kundfokus. Bolaget befinner sig i ett spännande skede med stora pågående ROT-projekt. Vi jobbar aktivt med hållbar utveckling för att nå och förbättra våra miljömål.