VA-tekniker till Sala kommun

VA-tekniker till Sala kommun

Till Samhällstekniska enheten i Sala kommun söker vi nu ytterligare en engagerad och initiativtagande VA-tekniker.

Som VA-tekniker tillhör du Samhällstekniska enheten som har 26 medarbetare och tillsammans ansvarar man för kommunens VA-verksamhet, det unika vattensystemet för Sala silvergruva, utredningar och projektering av VA, gata, parker och grönytor; miljöutredningar samt trafikfrågor.

Vardagen som VA-tekniker är varierad och det trivs du med. Du varvar fältarbete tillsammans med din två teknikerkollegor där ni utför avvägningar, utredningar och inspektioner samt stöttar hela Samhällstekniska enheten i allehanda göromål.

Du arbetar nära enhetens VA-ingenjör och vi söker dig med just god förmåga till samarbete, både internt och externt och självklart har du ett brinnande intresse för VA-frågor. Rollen innebär att du kommer att få utlopp för din målmedvetenhet, problemlösande inställning och förmåga till avvägningar mellan olika intressen. Som person tror vi att du är lyhörd och flexibel vilket gör att du lätt kan växla mellan olika arbetsuppgifter och omprioritera vid behov.

Vi söker dig som har teknisk utbildning inom GIS eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig, gärna med erfarenhet från Arc GIS. Kunskaper inom VA är meriterande, liksom kunskaper i praktiskt fältarbete. Arbetet kräver mycket god datorvana samt att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Dessutom är B-körkort ett krav.

Vill vara en viktig kugge i samhällsplaneringsprocessen kommer du att trivas som VA-tekniker hos Sala kommun!

Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team!

Ort:
Sala

Sista dag för intresseanmälan:
21 november 2018

Information:
kontakta Rekryteringskonsult Ann-Catrine Nilsson-Gärd på tfn 0733-434341.

Vision: Jessica Nordh 0224-74 74 05
Mer info
Kontaktperson Ann-Catrine Nilsson Gärd
Telefon 0733-434341
Område Sala
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 21 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.