Verkstadschef

Verkstadschef

Rogers Däck söker nu en Verkstadschef till vår verkstad i Sala för att fortsätta leda och utveckla företaget tillsammans med medarbetare och övriga verkstäder inom Rogers Däck-familjen.

Om rollen
Som Verkstadschef är du ansvarig för den dagliga driften av verkstaden och det övergripande ansvaret handlar om att skapa en effektiv och trygg verkstad genom att upprätthålla och utveckla befintliga rutiner. Då rollen innebär en stark kundkontakt är det viktigt att vara ansiktet utåt för företaget på ett trevligt och informativt sätt gentemot kunder, således är en viktig del i tjänsten att skapa förutsättningar för hög kundnöjdhet hos både befintliga och nya kunder.

Du gillar utmaningar och brinner för att vara med och utveckla en expansiv verksamhet. Vi jobbar som ett team och hittar lösningar tillsammans. Det betyder också att du är beredd att hjälpa till där det behövs, allt från att erbjuda kollegor en hjälpande hand eller erbjuda kunder förbättringar och nya lösningar. Du tar initiativ till affärer och har alltid affärsmöjligheter i åtanke. För att lyckas har du ett stort eget driv, är säljande och mycket resultatdriven samt älskar att utveckla verksamheter i ett högt tempo.

Som Verkstadschef ansvarar du för omsättning, beläggning- och resultatansvar samt driver verkstaden mot uppsatta mål och nyckeltal. Ett stort fokus ligger på att etablera rutiner och förbättringsarbete. Du stöttar medarbetare i deras introduktion och dagliga arbete.

Som Verkstadschef har du har fullt personalansvar för en grupp om 3 kompetenta och duktiga medarbetare. I rollen ingår du i företagets ledningsgrupp som innebär ett tätt samarbete med de övriga verkstäderna vi har i Uppsala och Tierp. I rollen rapporterar du till VD.

Vem är du
Du som söker skall vara motiverad av utmaningar, driva verksamhet och trivas i en roll där du får möjlighet att utveckla och ta ansvar. För att lyckas på bästa sätt bör du ha några års erfarenhet från fordons- och/eller däckbranschen. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet av en chefsroll och meriterande är om du tidigare varit Verkstadschef.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper och att vi trivs ihop. Det är viktigt att du är intresserad av att arbeta med utveckling av såväl processer och arbetsrutiner som utveckling av dina medarbetare i teamet. Du drivs av att entusiasmera andra och skapa en bra teamkänsla.

Du har goda allmänna datorkunskaper och det är meriterande om du har kunskaper i affärssystemet Eontyre. B-körkort är ett krav och vi ser det meriterande om du innehar andra körkortsbehörigheter också. Vi ser också att du obehindrat kan utrycka dig i tal och skrift både i svenska och engelska, övriga språkkunskaper är meriterande.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande heltidstjänst där du blir en viktig del i företaget för fortsatt arbete för hela tiden utveckla såväl dig själv som företagets verksamheter. Vi är ett familjeföretag och erbjuder goda förtjänstmöjligheter samt självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Som anställd hos Rogers Däck erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Sala samt övriga orter tillsammans med ledningen. Vi tillämpar individuell lönesättning. Tillträde enligt överenskommelse.

Dina egenskaper lockar vi fram om du kommer till oss på intervju. Men för att komma på intervju behöver du givetvis locka oss lite extra med ditt CV och personliga brev. Beskriv gärna varför du vill ha det här jobbet, kort och koncist gillar vi!

Sista ansökningsdag är 2022-08-31

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag till roger@rogersdack.se

Kontaktperson
Roger Gustafsson, VD
roger@rogersdack.se
070-552 09 04
Mer info
Kontaktperson Roger Gustafssons
Telefon 0705520904
Email Mejla Roger Gustafssons
Område Sala
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rogersdack.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rogers Däck i Sala AB ingår i den verkstad- och fastighetskoncern där Rogers Däck i Uppsala AB är moderbolag. Vi har funnits sedan 1995 och koncernen består av totalt sju företag. Verksamhetsområdena för koncernen är att bedriva verkstäder med fokus mot allt runt däck och lättare fordonsservice samt förvalta de fastigheter verksamheterna huserar i. Vi har idag ett 20-tal anställda i koncernen.