Till vår byggserviceverksamhet i Sala söker vi flera erfarna snickare som gillar att möta kundernas behov. I Sala jobbar byggserviceavdelningen i huvudsak med flera olika avtalskunder men även återkommande beställare samt privatkunder.

Vi som jobbar inom byggservice förstår vad som krävs för att göra en kund nöjd oavsett vilken beställaren är. För att klara jobbet krävs att du innehar yrkesbevis som snickare, känsla och lust att lösa problem på ett kostnadseffektivt sätt. Du behöver också vara väldigt flexibel och tålmodig då jobbet kan innebära att vara på flera arbetsplatser samma dag. Att du är driven och strukturerad utgår vi ifrån.

Du behöver flera års erfarenhet från byggservicearbete, körkort klass B samt behärska svenska språket i tal och skrift.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast och på grund av det rekryterar vi löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonseringstidens utgång. Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Vi har valt annonseringskanal och vi undanber oss uppsökande rekryterare samt annonsförsäljare.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Håkan Nordsäter, HR-Partner, 0733-375549,
Per Eklundh, Platschef, 0733-375255,
Mer info
Kontaktperson Håkan Nordsäter, HR-Partner
Telefon 0733-375549
Område Sala
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.