Ansvarig Frukt & Grönt Coop Sala

Ansvarig Frukt & Grönt Coop Sala

Vi söker dig som vill skapa branschens fräschaste avdelning!

Vi söker dig som är en driven och positiv lagspelare som älskar att sälja och vill vara med och göra Coop Sala ännu bättre!

Frukt & Grönt är en central i del i butiksupplevelsen och som ansvarig ska du tillsammans med dina medarbetare skapa en levande butik som ständigt överträffar våra kunders förväntningar. Varje kund ska känna sig unik genom er servicekänsla och kreativitet.

Vi värdesätter att du är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Vidare tycker du om förändringsarbete och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

I din roll ansvarar du för att koordinera den dagliga driften, ser till att avdelningen har tydliga rutiner och riktlinjer, följer upp försäljning mot budget och arbetar aktivt med fysisk förstörelse och svinn. Vi vill att du har lätt för att kommunicera och har ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina medarbetare. Tillsammans skapar ni merförsäljning och inspirerar kunden till köpglädje genom en välplanerad avdelning med högt säljtryck.

Tidigare erfarenhet av beställning och säljplanering inom området ser vi som mycket meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 35 timmar/veckan med tillträde enligt ök

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med butikschef Henrik Backlund tfn: 010-741 29 11

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 3 februari 2019. Ansök via Coop.se
Mer info
Kontaktperson Henrik Backlund
Telefon 010-741 29 11
Område Sala
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.