Värmepumpsmontör

Värmepumpsmontör

Dina arbetsuppgifter

Clockwork söker för kunds räkning en värmepumpsmontör som självständigt ska arbeta med försäljning av värmepumpar samt montering, felsökning och reparation av dessa. Vid behov kommer du även arbeta med montering inne på verkstad.

Din profil

Vi söker dig som har kylteknisk utbildning och erfarenhet från branschen. Ett krav för tjänsten är att du innehar certifikat för kyl kategori klass 2. Eftersom du kommer jobba på plats ute hos kunder ser vi att du har social kompetens och att du visar engagemang och är lyhörd gentemot kund. Eftersom du planerar och samordnar uppdragen själv så behöver du ha en känsla för ordning och reda samt administrativ vana. Andra egenskaper som du bör ha för att passa bra in på tjänsten är att du är noggrann, flexibel och att du trivs bra med att arbeta självständigt.

Körkort B är ett krav.

Tjänsten börjar som en visstidsanställning som förväntas övergå i en tillsvidareanställning.

Anställningsomfattning: Heltid, dagtid
Uppdragets start: Omgående

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten, kontakta kandidatansvarig Emelie Olivesten på 073-3512726. Vi ser fram emot att höra av dig! Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se.

Urval sker löpande så skynda in med din ansökan. Tillsättning av tjänsten kan bli klar innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 2018.09.30
Mer info
Kontaktperson Emelie Olivesten
Telefon 073-3512726
Område Sala
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se