Dina arbetsuppgifter

Är du vår nya svetsare och vill jobba hos vår kund som är verksamma inom fordonsbranschen? Då kan det vara dig vi söker inför hösten. Placeringsort Sala.

Din profil

Vi söker dig med arbetserfarenhet ifrån yrket, du som har en svetsutbildning alternativt att du har svetsat tidigare på fritiden. Det är meriterande om du har giltiga licenser inom svetsning men det är inget krav för tjänsten. Om du har licenser ange vilka i din ansökan. Vi ser att du kan läsa ritningar och har erfarenhet från det sen tidigare.

Personliga egenskaper som vi värdesätter för att du ska trivas hos vår kund är att du är engagerad, anpassningsbar och noggrann. Du drivs av att göra det lilla extra.

Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader med goda möjligheter till förlängning och anställning hos kund
Anställningsomfattning: Heltid mån-fre, dagtid
Uppdragets start: Augusti

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

För frågor om tjänsten, kontakta kandidatansvarig Emelie Olivesten på 073-3512726. Vi ser fram emot din ansökan! Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se. Sista ansökningsdag 2018.08.31.
Mer info
Kontaktperson Emelie Olivesten
Telefon 073-3512726
Område Sala
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på tretton orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se