Dina arbetsuppgifter

Till vår kund i Sala söker vi montörer till tung fordonsindustri. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av förberedning och tillverkning av material till tunga fordon.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker är en praktiskt lagd person med god verktygsvana, samt har ett tekniskt intresse. Det är fördelaktigt om du har ett starkt intresse för bilar och andra fordon. Har du tidigare arbetat med montering inom fordonsbranschen ser vi det som meriterande. Har du truckkort, traverskort och tidigare erfarenhet av ritningsläsning ser vi även det som meriterande.

Som person är du stresstålig, anpassningsbar och hjälpsam samt engagerad i ditt arbete. Du har en förmåga att ta självständiga beslut men fungerar också bra i grupp.

Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader med goda möjligheter till förlängning och anställning hos kund
Anställningomfattning: Heltid, dagtid
Uppdragets start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten, kontakta kandidatansvarig Emelie Olivesten på 073-3512726. Vi ser fram emot din ansökan! Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se. Sista ansökningsdag 2019.04.30
Mer info
Kontaktperson Emelie Olivesten
Telefon 073-3512726
Område Sala
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se