Dina arbetsuppgifter

Clockwork söker för kunds räkning 4 montörer till tung fordonsindustri i Sala. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av förberedning och tillverkning av material till tunga fordon.

Din profil

Vi söker dig som är en praktisk och tekniskt lagd person med god verktygsvana. Vi ser att du har ett starkt intresse för bilar och andra fordon. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med montering inom fordonsbranschen. Har du truckkort, traverskort, eller kunskaper och tidigare erfarenhet av att läsa ritningar ser vi även det som meriterande.

Som person är du stresstålig, anpassningsbar och hjälpsam. Du har en förmåga att ta självständiga beslut men fungerar också bra i grupp.

Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader med goda möjligheter till förlängning och anställning hos kund
Anställningomfattning: Heltid, dagtid
Uppdragets start: Augusti

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

För frågor om tjänsten, kontakta kandidatansvarig Emelie Olivesten på 073-3512726. Vi ser fram emot din ansökan! Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se. Sista ansökningsdag 2018.08.19.
Mer info
Kontaktperson Emelie Olivesten
Telefon 073-3512726
Område Sala
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 aug (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se