Hoppa till innehåll
Lernia rekrytering logotyp

Fibertekniker | TEGAB | Säffle/Åmål

Publiceringsdatum
23 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
TEGAB söker just nu en driven fibertekniker som vill vara med och forma framtidens digitala infrastruktur. Bli en del av ett dynamiskt team och arbeta med spännande projekt inom fiberoptik. Ta chansen att utveckla dina kunskaper och skapa en hållbar digital framtid. Ansök idag!

Om anställningen
  • Placeringsort: Säffle/Åmål
  • Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
  • Heltid (100%)
  • Tillträde enligt överenskommelse
Dina arbetsuppgifter

Som fibertekniker hos TEGAB ansvarar du för installation, underhåll och reparation av fibernätverk. Du utför mätningar och felsökningar samt säkerställer att nätverket fungerar optimalt. Du samarbetar med kollegor och följer säkerhetsföreskrifter för att leverera högkvalitativa lösningar till deras kunder.

Om dig

Som fibertekniker hos TEGAB behöver du erfarenhet av installation och underhåll av fibernätverk samt vara certifierad inom området. Du bör ha kunskaper inom optisk kommunikation och fiberkabelsdragningsmetoder. En relevant utbildning inom el, telecom eller liknande är också ett krav för denna tjänsten. Du bör vara självgående, noggrann och ha god problemlösningsförmåga. Tekniskt kunnande, goda kommunikationsfärdigheter och förmågan att arbeta i team krävs. Dessutom har du körkort med behörighet B, och det är meriterande om du har behörighet B96 alternativt BE.

Om TEGAB

TEGAB är en arbetsgivare i framkant. De bryr sig om sina medarbetare, inte bara idag utan även i morgon. Därför har de valt att avsätta mer än vad som krävs enligt kollektivavtal till pension. Dessutom har alla deras heltidsanställda både sjukvårdsförsäkring och sjukförsäkring samt ett årligt friskvårdsbidrag. På TEGAB vill dem att alla sina medarbetare ska må bra och växa i sin yrkesutövning samt som människor. Det finns möjligheter att vara med att påverka både din och TEGAB:s framtid då de vill hjälpa dig att utvecklas likväl som de förväntar sig att du vill hjälpa dem att utvecklas.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret. Vänligen kontakta rekryterare Oscar Sahlin via telefonnummer: 0722048403 om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Placeringsort: Åmål/Säffle

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia rekrytering logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare