Hoppa till innehåll
Bahusia Personalförmedling AB logotyp

Maskinsäljare till Jaco Maskinservice

Ansök nu
Om Företaget
Vi är specialister på maskiner och redskap inom jordbruk, skogsbruk, trädgård och hem & fritid. Vi utför service och reparationer på skogs- och lantbruksmaskiner och trädgårdsmaskiner. I butiken har vi ett brett sortiment av gräsklippare, snöslungor, röjsågar, motorsågar mm. Vi har också såg- och trädgårdsprodukter och tillbehör, oljor, batterier, arbets- och skyddskläder och försäljning inom hydraulik.

Vi söker nu Maskinsäljare!

Om tjänsten
Du kommer företrädelsevis arbeta med försäljning av grönyte- och proffsmaskiner. Dina arbetsuppgifter är att underhålla och utveckla befintliga kunder samt arbete med prospektering för nykundsbearbetning. Du kommer att offerera och administrera order, samt även demonstrera maskiner av våra välkända varumärken för kund.

Din erfarenhet
För att snabbt komma in i arbetet så är det bra om du har erfarenhet av liknande arbete. Du har goda datakunskaper, behärskar svenska och engelska och innehar BE-körkort. Innehav av CE-körkort är meriterande.

Din personlighet
Du är lyhörd, strukturerad och har förmåga att följa uppsatta tidsplaner. Du är kommunikativ och har lätt för att förstå kundens behov. Du har ett engagemang för ditt arbete, kan arbeta självständigt och tycker om att möta kunden.

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

Om Bahusia
Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.
Läs mer om oss på https://bahusia.se

För mer information
Håkan Karlsson, telefon 0522-44 02 43
hakan@bahusia.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Håkan Karlsson
Telefon
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb