Projektledare belysning

Projektledare belysning

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Nu söker vi en projektledare som kan axla ett spännande och utvecklande arbete i vår framgångsrika avdelning. Vi är övertygade om att den viktigaste egenskapen för att lyckas som projektledare är ditt driv för affärer och nå uppsätta mål.

Affärsområde Belysning är ledande i Sverige när det gäller kunskap inom belysningsområdet. Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder är Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och inom industri- och infrasektorn. Exempel på områden där vi arbetar är vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument. Vår företagskultur präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation.

Som projektledare arbetar du tillsammans med tekniker och underentreprenörer som utför planerade underhållsarbeten, åtgärdar fel och bygger nya belysningsanläggningar. Du ansvarar för merförsäljning till befintliga kunder och medverkar i arbetet med att bearbeta nya kunder.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna:
  • Ansvara för genomförande samt det ekonomiska utfallet av dina projekt
  • Sammanställa offerter och medverka i anbud
  • Upphandling av entreprenörer, tjänster och material
  • Ekonomisk och teknisk uppföljning vid analys av projekt
  • Säkerställa att våra marknadsledande miljö- och arbetsmiljörutiner följs
  • Personalplanering och inköp
Om dig

Vi söker dig som är utåtriktad, driven och brinner för kundvård samt nya affärer. Eftersom vi jobbar på avtal mot kund är du lyhörd och har lätt för att samarbeta med både interna kollegor och externa kunder. Att ha ett service- och resultatinriktat arbetssätt är också viktigt.

Vi söker en projektledare som har erfarenhet av projektledning inom offentlig belysning eller tidigare arbetsledande roll inom entreprenad och infrastruktur.

Det är meriterande om du har erfarenhet av entreprenadjuridik, utbildning i BAS U/P, Arbete på väg och ESA. Körkort B är ett krav.

Placeringsort

Säffle

Vill du veta mer?

Kontakta gärna rekryterande chef Jannicke Kullberg, jannicke.kullberg@vattenfall.com

För mer information om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Marklund, johanna.marklund@vattenfall.com

Under semesterperioden kan svarstiden vara längre. Maila gärna dina frågor, så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Fackliga representanter för denna tjänst är Caroline Trogen Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 21 augusti 2022. Urval sker efter sista ansökningsdag.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster.

Följ oss gärna på LinkedIn (Vattenfall Services Nordic AB) och Instagram (vattenfallservices) och läs mer på https://www.vattenfall.se/foretag/services-tjanster/vattenfall-services/

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Location: Säffle
Mer info
Område Säffle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (7 dagar kvar)