Elmontör - Vattenfall Services Nordic AB

Elmontör - Vattenfall Services Nordic AB

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara med och utveckla ett Vattenfall Services som växer? Nu expanderar vi vår verksamhet Väst och söker flera elmontörer inom ledningar!

Din roll som Elmontör

Vi söker dig som vill ha omväxlande arbete med stort tekniskt innehåll. Det här är ett jobb för dig som gillar att lösa tekniska problem i fält. Som elmontör kommer du arbeta med service, felavhjälpning, underhåll och projekt inom spänningsintervallet 0,4 -130 kV. Du kommer att tillhöra vår etablering i Säffle. Alla våra tekniker är i dag hem stationerade. Resor och övernattningar förekommer i bland och beredskap kan ingå i tjänsten.

Dina kvalifikationer som elmontör

I grunden har du gymnasial elkraftsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenheter. Eftergymnasial utbildning inom anläggningsmontage och/eller eldistribution är meriterande. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete som distributionselektriker/linjemontör. Alternativt har du erfarenhet av annan verksamhet inom el, exempelvis industri, elnät, installation eller montage och vill utvecklas i en ny roll inom elkraft. Du har B-körkort (BE & C-kort är meriterande) och behärskar svenska i tal och skrift. AMS-utbildning är meriterande.

För att trivas tillsammans med oss är det viktigt att du arbetar bra med andra människor. Du har även en förmåga att relatera till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Du har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Du kan även snabbt ändra sitt synsätt och förhållningssätt när det krävs av dig. Det är även en förutsättnings att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services och det är viktigt att du har ett aktivt tänk kring detta.

Placeringsort är Säffle.

Så här ansöker du

Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår namn, adress och relevanta erfarenheter.

Mer information

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Carina Bengtsson, Tel:
  • 46-73-0499878. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Robert Andersson, robert.andersson@vattenfall.com
Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin, Unionen, Juha Siipilehto SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist, Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 10/8 – 2020

OBS i och med semesterperioder kan det uppstå en begränsning i hur fort vi kan svara på eventuella frågor. Tack på förhand för förståelse för detta och vi ser till att svara så fort vi kan.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 2 000 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se eller https://www.youtube.com/watch?v=G5kHw9xG6KY

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices
Mer info
Område Säffle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 10 aug 2020 (6 dagar kvar)